Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ακόλουθος του Κασιδιάρη η διοργανώτρια των διαδηλώσεων κατά της μάσκας

Η ίδια αυτοπροσδιορίζεται ως «μία μαμά που αγωνιά, όπως και άλλοι γονείς»

Τις τελευταίες μέρες έχει εμφανιστεί σε αρκετά δελτία ειδήσεων και παρουσιάζεται ως η διοργανώτρια των διαδηλώσεων κατά της μάσκας στα σχολεία που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή. 



Πρόκειται για την κ. Μαρία Θεοχαρίδου, η οποία εκτός από «μία μαμά που αγωνιά, όπως και άλλοι γονείς» είναι και πρώην υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, η κ. Θεοχαρίδου ήταν υποψήφια της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2019, στην περιφέρεια της Β΄ Θεσσαλονίκης καταλαμβάνοντας 966 ψήφους, ενώ πλέον στηρίζει ανοιχτά το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Η κ. Θεοχαρίδου πρωτοστάτησε στη συγκέντρωση των αρνητών μάσκας την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας την επόμενη μέρα σε εκπομπή του Mega και ερωτώμενη αναφορικά με την διαμαρτυρία υποστήριξε: «Δεν έχω δει κανέναν ιό να μην πηγαίνει στα μπουζούκια 20:00-00:00 και μετά να βγαίνει παγανιά. Πανδημία ήταν η χολέρα, η ισπανική χολέρα, όχι αυτό που ζούμε τώρα».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες και παρέπεμψε σε δήθεν δηλώσεις πνευμονολόγων, ενώ σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα στείλει το παιδί της στο σχολείο, η κ. Θεοχαρίδου υποστήριξε ότι «θα κάνουμε αποχή» ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει ούτε το εμβόλιο του κοροναϊού.

Σε ερώτηση, μάλιστα, αναφορικά με την πιθανότητα εισαγγελικής παρέμβασης κατά των διοργανωτών της εκδήλωσης, η κ. Θεοχαρίδου τόνισε: «Αν θέλουν να με κάνουν ηρωίδα στα μάτια του κόσμου και την άλλη φορά αντί για 8.000 να κατέβουν 38, εγώ τους καλώ να με διώξουν ποινικά. Θα ξανακάνουμε διαμαρτυρία, θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί ποντάρουν στον φόβο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365