Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ακάρ: Οι Έλληνες να σωπάσουν αν δεν θέλουν να γίνουν… μεζές

Προκαλεί για ακόμη μια φορά ο Χουλουσί Ακάρ

Νέες ακραίες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας για την Ελλάδα.



“Για να πέσει η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αρκεί να σωπάσουν κάποιοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Απλά να σωπάσουν. Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χουλουσί Ακάρ και συνέστησε στην Ελλάδα να σωπάσει “για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365