Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 7/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας την καινούργια εβδομάδα! Ακόμη και τα όνειρα θα σας παράσχουν σημαντικές πληροφορίες, για θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ίσως αυτή η ευαίσθητη ατμόσφαιρα να σας «παραλύει» κάπως, να μην ξέρετε πώς να χειριστείτε όσα λέει το υποσυνείδητό σας.
Αλλά είναι αποδεκτό να θέλετε χρόνο, μην κάνετε τίποτα που δεν νιώθετε απόλυτα σωστό. Πάντως μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, θα βγείτε από αυτή τη συγκυρία πιο σοφοί και ανακουφισμένοι!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να απλώσετε κλάδο ελαίας! Αξιοποιήστε το ευνοϊκό κλίμα, για να βρεθείτε τετ-α-τετ με ένα άτομο που είχατε μια σύγκρουση.
Αν επιλέξετε την ανωτερότητα έναντι του ανταγωνισμού, σύντομα οι σχέσεις σας θα είναι και πάλι αγαστές.
Να θυμάστε ότι κάποια άτομα στην ομάδα σας θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις προσωπικές τους ευθύνες. Εσείς παραμείνετε ψύχραιμοι και ευγενείς – αλλά επίσης ακέραιοι και σαφείς!

ζώδια σήμερα 07/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, πρέπει πρώτα να προσγειωθείτε για να απογειωθείτε! Στην αρχή της νέας εβδομάδας καλείστε να μειώσετε ταχύτητα, ώστε να βλέπετε τα πάντα με διαύγεια. Έτσι θα στήσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης, που θα κάνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας πιο απτούς και εφικτούς. Χρειάζεστε μόνο περισσότερη οργάνωση, πειθαρχία και υπομονή για να καταφέρετε τα βήματα που λαχταράτε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ενίοτε ο ρεαλισμός είναι πιο συναρπαστικός και από τη φαντασία! Γι’ αυτό η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να πάψετε να αναλύετε τα πάντα και να αδράξετε τη μέρα. Έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να απλώνετε νεραϊδόσκονη σε ό,τι αγγίζετε, να απομακρύνετε κάθε αρνητισμό από το περιβάλλον σας. Όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη των οραματισμών σας, τόσο πιο πολλά θα πετύχετε!

ζώδια σήμερα 07/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η πνευματική σύμπνοια θα επικρατήσει στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Μπορεί μια τυχαία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον άτομο, να σας δώσει την αίσθηση ότι γνωρίζεστε από πάντα. Στις συζητήσεις με φίλους, θα τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Αν συνήθως δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια ενδοσκόπηση: Μπορείτε να εντοπίσετε και να ξεπεράσετε κάθε «τραύμα» στην ψυχή σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα αποζητώντας περισσότερη προσοχή; Τότε φροντίστε να είστε πιο κάθετοι και εκφραστικοί! Νιώθετε να λαχταράτε μια ολοκληρωτική αλλαγή, είτε πρόκειται για την εμφάνισή σας είτε μια εσώτερη κάθαρση. Με όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας, οι κινήσεις σας θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και εμπνεύστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας!

ζώδια σήμερα 07/09 Ζυγός

Στοχεύστε όσο πιο ψηλά μπορείτε, αγαπητοί Ζυγοί! Η καινούργια εβδομάδα έχει τη δυναμική να εκτοξεύσει τη δημόσια εικόνα αλλά και την καριέρα σας. Η προσοχή σας στρέφεται σε ευκαιρίες και νέες προοπτικές, καθώς η εύνοια κεντρίσει και τη ζώνη των οικονομικών σας. Να αναμένετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, μέσα από μια αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Το βέβαιο είναι ότι αρχίζουν οι ανταποδώσεις των κόπων που έχετε καταβάλει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην μείνετε αδρανείς και σε στάση αναμονής! Η νέα εβδομάδα θα σας δώσει ώθηση για να κάνετε τα πρώτα βήματα σε κάτι σημαντικό που λαχταράτε. Αναγνωρίστε τα σημάδια εξέλιξης, τολμήστε να βγάλετε την καινοτόμα και δημιουργική πτυχή σας. Όσο πιο αποφασιστικοί είστε τώρα, τόσο πιο γρήγορα θα περάσετε στην επόμενη φάση!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Παραμερίστε για λίγο την εργασιομανία σας, αγαπητοί Τοξότες! Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί κάποιος να χρειάζεται τις ενθαρρυντικές συμβουλές σας ή έναν ουσιαστικό ακροατή. Αν εσείς θέλετε να μιλήσετε, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αποτελέσετε ενόχληση για τους φίλους σας. Εξάλλου, έχετε πολλές ευκαιρίες και οι δύο πλευρές να ανταλλάσετε τέτοιες χάρες!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Απελευθερωθείτε από τους φραγμούς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η είσοδος της νέας εβδομάδας απαιτεί να είστε πιο εξωστρεφείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ακόμα και να προσεγγίσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Ενδείκνυται επίσης να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, για μια ανακαίνιση ή αλλαγή της διακόσμησης. Μην αμελήσετε να πείτε μια συγγνώμη εκεί που ξέρετε ότι την οφείλετε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η παραγωγικότητα και η απόλαυση αποτελούν το δίδυμο της επιτυχίας σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η φαντασία σας κεντρίζεται στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας: Ακόμα και οι πιο προκλητικές υποχρεώσεις θα έχουν μια χροιά διασκέδασης. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να σχέδια για το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να κάνετε μια βόλτα μετά τη δουλειά… Ίσως να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Η έμπνευσή σας απογειώνεται, αγαπητοί Ιχθύες! Η αρχή της εβδομάδας θα είναι συναρπαστικά εκφραστική, γι’ αυτό μην υποταχθείτε στους κανόνες κανενός. Αυτό δεν σημαίνει να παρασυρθείτε τόσο από την παρόρμηση, που να χάσετε το κριτήριό σας… Άλλο να είστε αυθόρμητοι και άλλο να παραβλέπετε την απαραίτητη έρευνα πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365