Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 3/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τολμήστε να συνδυάσετε την απόδοση με την καινοτομία: Όσο πιο έξω από τα τετριμμένα σκεφτείτε, τόσο μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων θα έχετε! Μετά εφαρμόστε τις ιδέες σας με πρακτικές και λογικές δράσεις, ειδικά στον οικονομικό τομέα.
Αυτή τη χρυσή ευκαιρία σας τη δίνει ένα σπάνιο τρίγωνο δυνατοτήτων ανάμεσα στον Ερμή και τον παλιομοδίτη Κρόνο, στους τομείς σας της διαίσθησης και της ευφυΐας. Ξέρετε ακριβώς ποιους κανόνες μπορείτε να σπάσετε – είτε έστω να προσαρμόσετε στα ζητούμενά σας… Αν κάτι σας αναστατώνει, δοκιμάστε να το δείτε από διαφορετική γωνία!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην προσπαθήσετε καν να «λογοκρίνετε» τον εαυτό σας!
Ο Ερμής συναντά τον σταθερό Κρόνο, στους τομείς σας της αυτοκυριαρχίας και της έκφρασης. Αυτό το σπάνιο και ισχυρό τρίγωνο, σας δίνει τη διαύγεια να προσεγγίσετε ακόμα και θέματα που αποφεύγατε.
Το μόνο που πρέπει να ελέγχετε είναι την ορμή σας, προκειμένου να μην ξεφύγετε από την ευγένεια. Παράλληλα, φροντίστε να μην σας παρασύρει η «ειλικρίνεια» κάποιου άλλου… Είναι βέβαιο ότι μόλις ολοκληρώσετε μαζί του, θα αναπνεύσετε με ανακούφιση!

ζώδια σήμερα 03/09 Δίδυμοι

Μην βασανίζεστε να διευθετήσετε ένα θέμα που αφορά ναι στενή σχέση, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα σπάνιο τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον παραδοσιακό Κρόνο, κεντρίζει τις πτυχές σας του σπιτιού και της οικειότητας. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια ριζική αλλαγή, που να αναταράξει τα πράγματα εκ θεμελίων… Αλλά μην περιμένετε να καταλαγιάζει η ατμόσφαιρα, εσείς θα την εξομαλύνετε: Σηκώστε το ανάστημά σας προς όποιον συμπεριφέρεται αυταρχικά ή παιδιάστικα. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε έντονα συναισθήματα, ίσως και άβολα. Αλλά μόνο έτσι θα απελευθερωθείτε από πικρίες ή βάρη που κουβαλάτε για καιρό!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, επιστρατεύστε τη θέλησή σας! Όσο κι αν προτιμάτε την προσφορά αντί των συγκρούσεων, ενίοτε πρέπει να παραμερίζετε την τόση ευαισθησία… Το απαιτεί μια διεγερτική γωνία ανάμεσα στον αυστηρό Κρόνο και τον Ερμή, στους Οίκους σας των «ανθρώπων». Τα πάντα είναι πιθανά, μόλις τολμήσετε να πείτε σε κάποιους όσα πιστεύετε για το άτομό τους. Φυσικά εσείς θα εστιάσετε σε όσα χρειάζονται αναρρύθμιση στη μεταξύ σας σχέση. Αλλά από την άλλη πλευρά, ποια ήταν η δική σας στάση μέχρι τώρα; Μήπως δεν ήσασταν ξεκάθαροι ή απόλυτα ειλικρινείς για τις ανάγκες σας; Καιρός να αρχίσετε τη μεταμόρφωση του κόσμου, από τον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα 03/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, τα οικονομικά σας μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα μόνο αν δεν συζητήσετε γι’ αυτά! Είναι καιρός να θίξετε όλα εκείνα τα άβολα θέματα που αποτελούν σχεδόν ταμπού. Ο Ερμής από τον τομέα των χρημάτων σας, συναντά τον άτεγκτο Κρόνο στον 6ο Οίκο σας της δουλειάς. Για να πάψετε να κάνετε «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω», χρειάζεται εξισορρόπηση μιας σχέσης ή σχέδιο αύξησης των εσόδων σας. Τώρα που έχετε την αναγκαία ώθηση, μια απρόσμενη ανταλλαγή απόψεων μπορεί να άρει κάθε εμπόδιο από την πορεία σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αφήστε την υπερβολική ανάλυση και ακολουθήστε το νόμο της έλξης! Ξέρετε καλά πόσα μπορείτε να καταφέρετε, μόλις θέσετε έναν στόχο. Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, σε όψη τριγώνου με τον αυστηρό Κρόνο στον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και του ρομάντζου. Είναι καιρός να παραμερίσετε τα πάντα και να εστιάσετε μόνο σε κάτι που πραγματικά λαχταράτε. Κλείστε τα μάτια και δείτε το, αγγίξτε το, γευτείτε το. Φανταστείτε ότι το έχετε ήδη, βιώστε αυτή την αίσθηση και αρχίστε να κάνετε βήματα απόκτησής του!

ζώδια σήμερα 03/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αγαπάτε την άνεση και τις συνήθειές σας… Αλλά ενίοτε πρέπει να ανοιχτείτε σε νέους τρόπους δράσης! Αυτό απαιτεί η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Κρόνο, στις ζώνες σας της ενδοσκόπησης και του σπιτιού. Είναι καιρός να βγείτε από τη μονοτονία σας, να αποκτήσετε πιο διεγερτικό σκεπτικό. Δείτε σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο, για να πάρετε ιδέες διαφορετικού χειρισμού της ζωής… Θα αποτελέσουν σημαντικό μάθημα για να ανατρέψετε τα βαλτωμένα δεδομένα σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μην σκεφτείτε καν να ενδώσετε σε μια τάση εσωστρέφειας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο διανοητικός Ερμής και ο δομημένος Κρόνος συναντώνται στους πιο κοινωνικούς τομείς σας. Αγκαλιάστε από νωρίς τη φλύαρη διάθεση της ατμόσφαιρας και αναζητήστε τους επόμενους πολύτιμους συνοδοιπόρους σας. Κάθε προσέγγιση για διαπραγματεύσεις και ανταλλαγή απόψεων, θα ανοίξει καινούργιες κερδοφόρες πόρτες για το μέλλον!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι φιλοδοξίες σας παίρνουν πράσινο φως! Ο Ερμής στη ζώνη σας της καριέρας, συμπράττει με τον δίκαιο Κρόνο στον τομέα σας των οικονομικών. Ποιους στόχους έχετε θέσει και τι έχει απομείνει για να πραγματωθούν; Σκεφτείτε ότι το χρήμα είναι ενέργεια που πρέπει να έλξετε στη ζωή σας, αντί να κοιτάτε αδιαπέραστους τοίχους. Η αλλαγή αρχίζει από τη συνειδητοποίηση και προχωρά με την το αισιόδοξο σκεπτικό. Για παράδειγμα, μην σκέφτεστε ότι ποτέ δεν θα καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι που θέλετε… Να σκέφτεστε ότι είστε ανοικτοί για κάθε νέα πορεία προς την αφθονία!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αφήστε την ασφάλεια και τολμήστε να πάρετε ρίσκα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ερμής από τον 9ο Οίκο σας των οραμάτων, σχηματίζει ένα σπάνιο και ισχυρό τρίγωνο τον Κρόνο του κύρους στο ζώδιό σας. Επειδή γνωρίζετε καλά τους κανόνες, θα λάβετε την επιφοίτηση για να τους χειριστείτε ώστε να αλλάξετε πορεία. Μπορείτε να βρεθείτε ακόμη και σε απρόσμενες διαδρομές, με βήμα-βήμα κατευθυντήριες από τον Κρόνο που σας κυβερνά. Κρατήστε σημειώσεις και θα κάνετε συναρπαστικές ανακαλύψεις!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αφεθείτε στη ροή των πιο μύχιων συναισθημάτων σας! Ο καρμικός Κρόνος συμπράττει με τον Ερμή, στις πιο μεταφυσικές και οραματικές πτυχές σας. Οι διαισθητικές σας δίοδοι ενδυναμώνονται, χωρίς να αποκλείεται να σας απορρυθμίσουν… Μην στραφείτε στις λέξεις για τις επικοινωνίες σας, προτιμήστε τη γλώσσα του σώματος και τα διακριτικά εναύσματα.

Μην προκαλέετε την υπομονή σας με ανόητα άτομα. Φύγετε από ή μειώστε κάθε τοξική σχέση ή κατάσταση, χωρίς να κοιτάξετε πίσω. Η δημιουργική σας μούσα θα ωθήσει την πραγμάτωση κάθε οράματός σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Συνειδητοποιείτε όσα λέτε και κάνετε, αγαπητοί Ιχθύες; Ένα σπάνιο τρίγωνο αρμονίας ανάμεσα στον ρεαλιστή Κρόνο και τον Ερμή, κεντρίζει τις πιο κοινωνικές πτυχές σας. Μια εριστική συμπεριφορά ή ασύνετα σχόλια, μπορεί να πληγώσουν αισθήματα. Πριν πείτε μια «αλήθεια», σκεφτείτε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να πάρετε κι εσείς κάποια μαθήματα κοινωνικότητας, για να ωριμάσετε και να προοδεύσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365