Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Τσίπρας: Στην Ελλάδα της δεξιάς, αν είσαι νέος φταις

Στην Ελλάδα της Δεξιάς, αν είσαι νέος φταις. Αν είσαι άνεργος φταις. Αν είσαι μαθήτρια φταις. Αν είσαι εργαζόμενη φταις. Αν είσαι εκπαιδευτικός φταις

«Το δόγμα της συλλογικής ενοχοποίησης από τη ΝΔ φτάνει σε νέα επίπεδα χυδαιότητας, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινή του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.


Όπως ανέφερε, «ακούμε εδώ και μέρες ότι η έλλειψη ατομικής ευθύνης των νέων, βρίσκεται πίσω από την αύξηση των κρουσμάτων», ενώ «σήμερα ακούσαμε ότι και για την αύξηση της ανεργίας, η έλλειψη ατομικής ευθύνης των νέων, είναι η αιτία».

«Στην Ελλάδα της Δεξιάς, αν είσαι νέος φταις. Αν είσαι άνεργος φταις. Αν είσαι μαθήτρια φταις. Αν είσαι εργαζόμενη φταις. Αν είσαι εκπαιδευτικός φταις», τόνισε και κατέληξε:

«Ας μην επιτρέψουμε σε μια κυνική κυβέρνηση να μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε αρένα κοινωνικού κανιβαλισμού».


7 σχόλια:

  1. Η κρίση τον έκανε πρωθυπουργό τον Αλέξη τώρα πιστεύει να ξαναγίνει ένα θαύμα.
    Δύσκολα Αλέξη πολύ δύσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι κρίση έχουμε φίλε ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και στην Ελλάδα της αριστεράς αν είσαι Έλληνας φταις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα 100 χρόνια δεξιάς είχαμε 3 χρόνια αριστεράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλέξη με τέτοιες λαικιστικες αναρτήσεις μόνο γέλια προκαλείς. Κάνε σοβαρή αντιπολίτευση για να ελπίζεις ότι θα ξανακυβερνησεις. Εσυ τι πιστεύεις, ότι για τη διασπορά του covid 19 ευθύνονται οι γέροι και οι γριές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωπωω πιο ξεφτίλας πεθαίνεις
    Ακόμη μιλάς εσύ ρε ανθέλληνα μπαχαλακη?
    Έπρεπε να πεις κάτι για ν α μας θύμισεις ότι υπάρχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο Τσιπρας ειναι ανθελληνας και μπαχαλακιας προφανως καποιοι αλλοι ειναι περηφανοι Μακεδονομαχοι και ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365