Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τραγικός θάνατος αγρότη στις Φέρες - Καταπλακώθηκε από καρότσα φορτηγού

Τον καταπλάκωσε η σηκωμένη καρότσα του φορτηγού του

Σοκ στις Φέρες από τον τραγικό θάνατο, που βρήκε πριν από λίγες ώρες ένας 72χρονος αγρότης, όταν τον καταπλάκωσε η σηκωμένη καρότσα του φορτηγού του, το οποίο προσπαθούσε να επισκευάσει.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο αγρότης στο επάγγελμα, πραγματοποιούσε διάφορες εργασίες στο συγκεκριμένο φορτηγό.Μαζί του ήταν και ένας εργάτης, όταν ξαφνικά η καρότσα του φορτηγού που την είχε σηκώσει και από κάτω έκανε κάποιες εργασίες, έπεσε και τον καταπλάκωσε.

Όπως αναφέρει το Evros-news.gr,  ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, αφού παρά τις προσπάθειες του εργάτη αλλά και του γιου του που έφτασε άμεσα στο σημείο, ο άτυχος Φεριώτης έχασε την ζωή του.Αν και πολύ γρήγορα με ειδικό γερανό σήκωσαν την καρότσα, τόσο οι ίδιοι όσο και το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, απλά διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός. Στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365