Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Τον κάρφωσε με σουβλί επειδή του είπε να μην βασανίζει τον σκύλο του

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο αντρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, 41χρονος άντρας τραυμάτισε με σουβλί στο στήθος έναν 49χρονο. Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγαμέμνωνος και Αμφιπόλεως.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival, ότι ο 49χρονος είχε δει τον δράστη να σηκώνει στον αέρα τον σκύλο του από το λουρί και του έκανε παρατήρηση. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του, άρπαξε ένα σουβλί και επέστρεψε για να το καρφώσει στο στήθος του 49χρονου. Η επίθεση έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας Ζ και περιπολικό της άμεσης δράσης. Ο 41χρονος δράστης είχε κρυφτεί στο σπίτι του, όμως, όταν είδε τους αστυνομικούς αποφάσισε να παραδοθεί.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365