Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Γκ. Πάλτροου: Έμαθε τα μυστικά του στοματικού σεξ από τη σύζυγο διάσημου ηθοποιού

Δεν ήταν τόσο το να θυμάσαι την τεχνική. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία την εφάρμοσα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αναδεικνύεται μάλλον στην πιο ακομπλεξάριστη σταρ του Χόλιγουντ, αφού δεν έχει πρόβλημα να προχωρά σε πικάντικες και άκρως προσωπικές αποκαλύψεις, δημόσια και μάλιστα με μεγάλη άνεση. 



Τα περασμένα Χριστούγεννα είχε παραδεχτεί πως αγόρασε για τον εαυτό της έναν δονητή, ενώ η νέα εταιρεία της, «Goop» που ασχολείται με την ευεξία λανσάροντας διαφορετικές τακτικές και προϊόντα, επίσης δεν περνά απαρατήρητη.

Κι αυτό διότι η Πάλτροου λανσάρει προϊόντα, όπως κεριά με άρωμα… αιδοίου.

Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast του συναδέλφου της, Ρομπ Λόου μίλησε για διάφορα θέματα, όπως για το στοματικό σεξ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τα έμαθε από την ίδια τη σύζυγο του οικοδεσπότη, Sheryl Berkoff.

«Γνώρισα τη Sheryl όταν ήμουν 15 ή 16. Και από την πρώτη στιγμή έπαθα εμμονή μαζί της! Πρώτα απ΄ όλα έβγαινε με τον Κιάνου Ριβς, που ήταν ένα από τα διάσημα απωθημένα μου. Και ήταν τόσο κουλ. Και ήξερε ότι έκλεβα τσιγάρα και ερχόταν να καπνίσει μαζί μου πίσω από ένα φορτηγάκι και μου έμαθε πώς να κάνω στοματικό σεξ και γενικά όλα τα κλασικά πράγματα. Τη λάτρευα. Ειλικρινά πίστευα ότι ήταν η πιο κουλ γκόμενα όλων των εποχών» ανέφερε η Πάλτροου.

Για να σημειώσει σχετικά με το στοματικό σεξ, σημείωσε: «Δεν ήταν τόσο το να θυμάσαι την τεχνική. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία την εφάρμοσα».

1 σχόλιο:

  1. Στοματικός έρωτας κοπέλα μου είναι τα αρνίσια παιδάκια στα κάρβουνα. Όλα τα υπόλοιπα είναι πιπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365