Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Καστοριά: Βρέθηκε θαμμένο… ολόκληρο οπλοστάσιο – Ποια υπόθεση “έκρυβε”

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι ακόμη σε εξέλιξη

Η περιοχή αποκλείστηκε από το απόγευμα της Παρασκευής και γίνεται με προσοχή η κυκλοφορία των μόνιμων κατοίκων.



Σημαντική ποσότητα όπλων και πυρομαχικών εντόπισαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής (11.09.2020) άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς να είναι επιμελώς θαμμένα σε αγροτική περιοχή κοντά στη διασταύρωση Μαυροχωρίου προς Αμπελόκηπους (περιοχή Γκιόλε), λίγο έξω από την πόλη της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας πρόκειται για πέντε αυτόματα τυφέκια εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου καλάσνικωφ ένας εκτοξευτήρας με αντιαρματικές ρουκέτες, χειροβομβίδες και κουτιά με σφαίρες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι ακόμη σε εξέλιξη, ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τα ευρήματα σχετίζονται με την υπόθεση (από το 2016) σύλληψης αξιωματικού της Αστυνομίας, για όπλα και ναρκωτικά.

Η περιοχή αποκλείστηκε και γίνεται με προσοχή η κυκλοφορία των μόνιμων κατοίκων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365