Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 29/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, όσο σκληρά κι αν δουλεύατε τελευταία, υπήρχαν καθυστερήσεις και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια! Επί αυτού ευθύνεται ο καρμικός Κρόνος, που ήταν ανάδρομος στον οίκο της καριέρας σας από τις 11 Μαΐου. Αλλά όσο κι αν σας πίεσε, τώρα που επιστρέφει ορθόδρομος θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά βοήθησε να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας.
Αν και τα μαθήματα του Κρόνου είναι σκληρά, ποτέ δεν είναι μάταια. Παρά τα αναχώματα από το ξέσπασμα της πανδημίας, θα μπορέσετε πλέον να λάβετε κάποιους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μια ανάλογη ανταμοιβή!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Πάρτε μια ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Ταύροι! Ο περιοριστικός Κρόνος κινιόταν ανάδρομος από τις 11 Μαΐου, στον Αιγόκερω και τον 9ο Οίκο σας των επεκτάσεων.
Αυτός έβαλε βάζοντας φραγμούς στα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδιά σας για διευρύνσεις. Στο εξής όλα αλλάζουν, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία και απομακρύνει όλα τα εμπόδια! Στοχεύστε και πάλι ψηλά, αξιοποιώντας τα μαθήματα που πήρατε ως τώρα.

Αυτός ο τριετής κύκλος του θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο – και αποτελεί το καλύτερο σεμινάριο για την αποφασιστική υλοποίηση όλων των ονείρων σας! 

ζώδια σήμερα 29/09 Δίδυμοι

Νιώθατε επιφυλακτικοί ως προς τα άτομα που μπορείτε να εμπιστεύεστε, αγαπητοί Δίδυμοι; Η ανάδρομη πορεία του καρμικού Κρόνου από τις 11 Μαΐου, έθετε αμφιβολίες για τις προθέσεις των άλλων – ασχέτως των ενδείξεων για το αντίθετο. Από πλέον γυρίζει σε ορθή πορεία και απαλλάσσεστε από την αμφισβήτηση! Παρά να ανησυχείτε για το μέλλον, μπείτε ξανά στη θέση του οδηγού και πορευτείτε προς την επίτευξη των φιλόδοξων ονείρων σας. Οι προϋποθέσεις ευθυγραμμίζονται, οι προσδοκίες ανανεώνονται, η ελπίδα σας αναπτερώνεται και όλα αποκτούν θετικό πρόσημο!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Νιώθετε μια ανακούφιση στον τομέα σας των σχέσεων, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο στωικός Κρόνος λήγει την ανάδρομη πορεία του στον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, που άρχισε στις 11 Μαΐου. Πλέον έχετε μάθει να χειριστείτε ψύχραιμα κάθε αντίδραση, για να αποφεύγετε τις αναστατώσεις και τα δράματα. Θα υπάρξει βελτίωση σε κάθε είδους επικοινωνία, ισότιμη διανομή υποχρεώσεων στο σπίτι αλλά και την εργασία. Ο αυθορμητισμός επιστρέφει, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις ξεκαθαρίζουν και διαγράφονται: Το μέλλον σας φέρνει καλύτερες προοπτικές! 

ζώδια σήμερα 29/09 Λέων

Αποκτήσατε κάποιες «κακές» συνήθειες στη διάρκεια του καλοκαιριού, αγαπητοί Λέοντες; Τώρα μπορείτε να στραφείτε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, καθώς ο πειθαρχημένος Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία! Από τις 11 Μαΐου που κινιόταν ανάδρομος, ίσως ενδίδατε σε πειρασμούς φαγητού ή ποτού και παραμελήσατε την εξάσκησή σας. Αλλά πλέον είστε έτοιμοι να κάνετε κι εσείς αναστροφή στην πορεία σας: Η πειθαρχία σας επιστρέφει και απαιτεί αλλαγές. Γεμίστε ψυγείο και ντουλάπια με φρέσκα προϊόντα και υγιεινά σνακ, αυτές οι κινήσεις θα ανορθώσουν γρήγορα τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας πέρασαν από δοκιμασία τελευταία, αγαπητοί Παρθένοι! Από τις 11 Μαΐου, ο αυστηρός Κρόνος κινιόταν ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και της έκφρασης. Τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και μαζί του επιστρέφει η έμπνευση και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας. Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας – να δομήσετε όλους τους τομείς της ζωή σας όπως επιτάσσει η φύση του Κρόνου. Με τα κανάλια επικοινωνίας σας ανοικτά, θα διατηρήσετε και θα επεκτείνετε κάθε σημαντική σχέση! 

ζώδια σήμερα 29/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ξέρετε να χειρίζεστε κάθε δύσκολη κατάσταση. Αλλά τελευταία ίσως δεν βρίσκατε πάντα το δίκιο σας, καθώς έλειπε η αρμονία από το σπιτικό σας: Από τις 11 Μαΐου ο απαιτητικός Κρόνος ήταν ανάδρομος στον οικιακό σας τομέα. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον Αιγόκερω, ξεκαθαρίζοντας τις παρεξηγήσεις και εξαλείφοντας το βαρύ κλίμα με όσους συγκατοικείτε. Ειδικά, αν μια φιλοξενούμενη καταχράστηκε την καλή σας προαίρεση, θα ανακοινώσει την αναχώρησή της! Προχωρήστε στη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας, κυρίως παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχει εκτροχιαστεί το πλάνο της ζωής σας; Με τον Κρόνο ανάδρομο από τις 11 Μαΐου, συναντήσατε μόνο εμπόδια και αναχώματα. Αλλά πλέον οι σχεδιασμοί για επόμενες κινήσεις αποκτούν θετικό πρόσημο, μιας και ο καρμικός πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία! Πλέον ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας, ανακτάτε μια σταθερή ταχύτητα στις προσεγγίσεις των στόχων σας. Αφού έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειαζόταν και λειτουργήσετε με πειθαρχία, σύντομα θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αρχίστε να αξιοποιείτε τον χρόνο και τα χρήματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Με τον Κρόνο της πειθαρχίας να κινείται ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών από τις 11 Μαΐου, βιώσατε πολλούς περιορισμούς και πιέσεις. Αλλά τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία, για να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και να βάλετε στην πράξη τα μαθήματα που πήρατε ως τώρα. Προχωρήστε τα νέα σας εγχειρήματα και δουλέψτε για την πραγμάτωσή τους, με πιο θετικά αποτελέσματα απ’ όσο φανταστήκατε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 φιλοξενείτε τον Κρόνο που σας κυβερνά. Ο πλανήτης της καρμικής δικαιοσύνης απαιτεί να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο της ζωής σας, προκειμένου να εντοπίσετε αλλά και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε στη διαδρομή. Δεν είναι εύκολη αποστολή, εδικά από την έναρξη του ανάδρομου κύκλου του Κρόνου στις 11 Μαΐου. Αυτός ο κύκλος κλείνει τώρα και παίρνετε μια ανάσα ανακούφισης. Ωστόσο, ο συμπαντικός σας προστάτης θα παραμείνει στα εδάφη σας για άλλες δέκα εβδομάδες… Αξιοποιήστε μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου όσα μάθατε για την αξία της αντοχής, της επιμονής, της αφοσίωσης και του δικαίου. 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Βγάλτε το κεφάλι και πάρτε βαθιές ανάσες, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο συγκυβερνήτης σας ο Κρόνος, κλείνει τον ανάδρομο κύκλο του που άνοιξε στις 11 Μαΐου. Από τώρα και μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου θα διασχίζει τον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων και της επούλωσης: Από εκεί θα βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και να θεραπεύσετε κάθε βαθιά πληγή σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη φροντίδα και χαλάρωσης, με πρακτικές αναζωογόνησης όπως ο διαλογισμός. Επίσης, μην αμελήσετε τις εξετάσεις για την υγεία σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Ακόμα και η αφοσίωση έχει όρια, αγαπητοί Ιχθύες! Από τις 11 Μαΐου ο αυστηρός Κρόνος κινιόταν ανάδρομος… Αυτός προκάλεσε ρωγμές στο περιβάλλον σας και αμφιβολίες για τις προθέσεις των άλλων, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι καταστάσεις επιβάρυναν την ψυχολογία σας. Αλλά τώρα που ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία στον 11ο Οίκο σας των συνεργιών, ετοιμαστείτε να κάνετε βήματα προόδου: Στήστε τις καινούργιες συνεργατικές στρατηγικές σας, με σαφήνεια για τα ζητούμενά σας ώστε να πετύχετε τα πιο αίσια αποτελέσματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365