Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 9/09 Κριός

Μειώστε ταχύτητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο πολεμιστής Άρης που διασχίζει στο ζώδιό σας από τις 27 Ιουνίου, θα κινείται πλέον ανάδρομος μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Η συγκυρία μπορεί να σας αναγκάσει να πατήσετε φρένο σε ένα φιλόδοξο σχέδιο ή κάτι που προκαλεί τα οικονομικά σας περιθώρια.
Κάθε πίεση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται να σας απογοητεύσει ή να σας εξαντλήσει. Στρέψτε την προσοχή σας σε όσα επαναφορτίζουν τις μπαταρίες σας, είτε κάτι που σας παθιάζει και σας κάνει ευτυχισμένους!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν ξέρετε αν πρέπει να πατήσετε φρένο ή να ανεβάσετε ταχύτητα! Ίσως να νιώθετε σαν να οδηγάτε σε ώρα αιχμής, εξαιτίας της στροφής του αεικίνητου Άρη σε ανάδρομο μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.
Έτσι κεντρίζει το 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και των μεταβάσεων, για να συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Καλείστε να είστε πιο επιφυλακτικοί και επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που μπαίνουν στον πιο στενό σας κύκλο…
Ειδικά με άτομα από το παρελθόν που θα θελήσουν να επανέλθουν. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο για να τακτοποιήσετε τους χώρους και τα αρχεία σας, να ασχοληθείτε με την τέχνη. Μιας και προσεγγίζει η εποχή του Φθινοπώρου, ας προετοιμαστείτε μέσα σας και γύρω σας!

ζώδια σήμερα 09/09 Δίδυμοι

Νιώθετε να ταράζονται οι στόχοι της ομάδας, αγαπητοί Δίδυμοι; Υπαίτιος είναι ο παρορμητικός Άρης, που γυρίζει ανάδρομος στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών και της τεχνολογίας. Μπορεί να υπάρξουν τριβές στον εργασιακό χώρο – αλλά εσείς δεν πρέπει να πυροδοτήσετε περισσότερο την ατμόσφαιρα… Μπορείτε να αξιοποιήστε την κίνηση με την όπισθεν του Άρη μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, για να εξομαλύνετε το κλίμα ή/και να αναζητήσετε νέους συνεργάτες. Η περίοδος είναι επίσης ιδανική για να κάνετε λίγη αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο. Βγείτε στη φύση, διαλογιστείτε, φιλοσοφήστε. Θα έχετε πολλά να μοιραστείτε, όταν επανέλθετε δριμύτεροι!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο ορμητικός Άρης γυρίζει ανάδρομος μέσα στον Κριό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, συγκυρία που μπορεί να δυσκολέψει κάπως την επαγγελματική σας πρόοδο. Αλλά αυτός ο κύκλος διάρκειας μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, έχει και την ελπιδοφόρα πλευρά του: Θα σας δώσει το περιθώριο να απολαύσετε περισσότερο τη φύση, αντί να περνάτε την κάθε μέρα πίσω από το γραφείο. Επίσης, η μείωση των ρυθμών σας θα επιτρέψει να ανακαλύψετε πιο παραγωγικούς και ποιοτικούς τρόπους διαχείρισης των υποχρεώσεών σας… Και δεν αποκλείεται τελικά να βγείτε κερδισμένοι, ακόμα και οικονομικά!

ζώδια σήμερα 09/09 Λέων

Πόσες από τις λαμπρές ιδέες σας μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου, αγαπητοί Λέοντες; Η στροφή του φλογερού Άρη σε ανάδρομο στον οραματιστή 9ο Οίκο σας, θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε διπλά κάθε βήμα σας. Πώς μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο και κόπο μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, τώρα που οι κινήσεις σας απαιτούν να μειώσετε ταχύτητα; Από δοκιμασία μπορεί να περάσουν και οι νομαδικές τάσεις σας, καθώς δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη αν ταξιδεύετε ή μετακομίζετε. Δώστε προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Προσέξτε τις πολύ φλογερές καταστάσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Ο λάγνος Άρης γυρίζει ανάδρομος μέσα στην ερωτική σας ζώνη και πατά τα φρένα έκτακτης ανάγκης: Έχετε περιθώριο μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, να εντοπίσετε ό,τι δεν έχει τα εχέγγυα της πραγματικής οικειότητας. Αυτή η κεκαλυμμένη «ευλογία» σας δίνει χρόνο να ενδώσετε στην αναλυτική τάση σας με διαύγεια, ώστε να καταλήξετε αν μια σχέση έχει όσα ζητάτε. Παράλληλα, η αναμονή ανεβάζει τη θερμοκρασία… Όσα σοβαρά θέματα κι αν έχετε να χειριστείτε με το ταίρι σας, θα κάνετε πολλά ευχάριστα διαλείμματα καθ’ οδόν!

ζώδια σήμερα 09/09 Ζυγός

Προσέξτε τις μάχες ισχύος, αγαπητοί Ζυγοί! Ο παθιασμένος Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Κριό μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Οι στενές σχέσεις σας θα απαιτήσουν επαγρύπνηση, για να μην τις διαταράξουν οι ανταγωνισμοί, ο φθόνος ή/και οι απρόσμενες εκρήξεις. Μην βιαστείτε να συμβιβαστείτε, ειδικά για ό,τι αντιτίθεται στις δικές ανάγκες και τα θέλω σας. Να είστε πολύ επιφυλακτικοί και με καινούργιες γνωριμίες που θα εκτοξευτούν αστραπιαία… Η κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να τις «κάψει» εξίσου γρήγορα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε τη φήμη – και τη χάρη – της άρτιας απόδοσης γενικά… Αλλά τι γίνεται όταν αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες θα έπρεπε; Ο Άρης που σας συγκυβερνά, γυρίζει ανάδρομος στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της παραγωγικότητας. Αυτός σας δίνει το έναυσμα για να βάλετε πλέον τις απαραίτητες προτεραιότητες. Μην καταπιέζετε άλλο το δημιουργικό σας πάθος, αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε όσα πυροδοτούν την καινοτόμα σκέψη σας. Η μείωση της πίεσης θα είναι το κλειδί για την επιτυχία και την ευημερία σας αυτή την περίοδο. Και αν η ομάδα στήριξής σας δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, αντικαταστήστε τη αντί να δώσετε κι άλλη ευκαιρία!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είναι πράγματι εφικτό να χαρείτε σε ποσότητα κάτι πολύ καλό! Ο φλογερός Άρης γυρίζει ανάδρομος στον ηδονιστικό 5ο Οίκο σας, καταρρίπτοντας μέχρι τις 13 Νοεμβρίου κάθε περιορισμό στις διαθέσεις σας. Αν δυσκολεύεστε να αντισταθείτε στο τρίτο κοκτέιλ ή σε μια βιτρίνα με προσφορές, να θυμάστε ότι η εγκράτεια χτίζει τον στιβαρό χαρακτήρα. Χωρίς να στερηθείτε κάθε χαρά της ζωής, μάθετε να τιθασεύετε τις παρορμήσεις σας μπροστά στους πειρασμούς. Το ίδιο να κάνετε και για την προσωπική σας ζωή: Τα πιο καλά έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, χρειάζεστε περισσότερη σύνεση στους κόλπους του σπιτικού σας! Ο χαοτικός Άρης θα κινείται ανάδρομος στον Κριό από σήμερα και μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Είναι βέβαιο ότι χρειάζονται άμεση προσοχή οι αχρείαστες δαπάνες, όπως και να μπει μια τάξη στους χώρους σας… Οικιακούς και επαγγελματικούς. Οι σχέσεις σας με τους συγκατοίκους και ειδικά με τις γυναίκες, μπορεί να βρεθούν σε δυσχέρεια αυτή την περίοδο. Αν το σπίτι σας δεν είναι η όαση ηρεμίας που χρειάζεστε, δράστε και «καθαρίστε» την βαλτωμένη ενέργεια. Μόνο τότε θα επανέλθει η γαλήνη στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και ανοικτόμυαλοι για να αποκαλείτε εύκολα «φίλο» κάθε καινούργιο άνθρωπο που γνωρίζετε! Αλλά μέχρι τις 13 Νοεμβρίου πρέπει να θέσετε πιο αυστηρά όρια στον στενό σας κύκλο: Το απαιτεί η στροφή του θερμοκέφαλου Άρη σε ανάδρομο, στον Κριό και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και των συμμαχιών. Πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί με όσους αφήνετε να περάσουν στους προσωπικούς σας χώρους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να κρατάτε σε απόσταση τους πάντες, μέχρι να έχουν καταβάλει τον κόπο που χρειάζεται για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Οραματίζεστε ένα πιο ξέγνοιαστο και ήρεμο Φθινόπωρο, αγαπητοί Ιχθύες; Καλύτερα να μην βιαστείτε να επαναπαυθείτε! Ο ορμητικός Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Κριό και τον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών. Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ο επαγγελματικός τομέας θα είναι εξαιρετικά απαιτητικός και πιεστικός. Αν τα οικονομικά σας είναι ήδη βεβαρυμμένα, κινηθείτε στο εξής με την αρχή «όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα». Έχει φτάσει η στιγμή να τραβήξετε πιο αυστηρές γραμμές και να δουλέψετε σκληρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365