Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Πέθανε από κοροναϊό ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Μουρατίδης

Κατέληξε σήμερα  στο ΑΧΕΠΑ

Έφυγε ο Πέτρος Μουρατίδης, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με πληθώρα επιχειρήσεων. Νοηλεύονταν στην εντατική ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες είκοσι μέρες με κοροναϊό και υποκείμενο νόσημα (υψηλό ζάχαρο). 


Κατέληξε σήμερα  στο ΑΧΕΠΑ.Γεννημένος το 1953. 

Ο Άνθρωπος πίσω από τη ΒΙΛΚΑ 

Ο άνθρωπος που  είχε δημιουργήσει τα Peter Sport, είχε αγοράσει και ανακαινίσει και λειτουργήσει το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα σε πολυχώρο και είχε δημιουργήσει σειρά μαγαζιών που έγραψαν εποχή όπως το Decadence, Mamounia, Markiz, Tsuki, Jungle, κλπ. 

Ξεκίνησε αυτοδημιούργητος για να φτιάξει μια αυτοκρατορία στη Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή του είχε ακίνητα σε διάφορα σημεία της πόλης και ένα εμβληματικό κτίριο στο λιμάνι. ‘Ηταν στη βασική ομάδα δημιουργίας του θρυλικού κλαμπ Amnesia στο αεροδρόμιο. 

Τα ονόματα των μαγαζιών του ξεκινούσαν από Ma λόγω της γιαγιάς του Μαρπέσα, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία, το όνομα της το πήρε από νύφη της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Είχε τρεις γιους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις του και μια κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365