Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Το πιο αποτυχημένο δώρο που έκανε στην Κέιτ: Δεν με αφήνει να το ξεχάσω

Το δώρο τελικά δεν άρεσε καθόλου στην Κέιτ και δεν κατάλαβε ποτέ τον λόγο που το διάλεξε

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έκανε ένα δώρο στη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, το οποίο εξελίχθηκε σε πλήρη αποτυχία. 


Το δώρο τελικά δεν άρεσε καθόλου στην Κέιτ και δεν κατάλαβε ποτέ τον λόγο που το διάλεξε. Φυσικά, είναι κάτι που του το "χτυπάει" συχνά - πυκνά. Μιλώντας στο podcast του BBC Radio 5 Live «That Peter Crouch», ο πρίγκιπας αποκάλυψε: «Πήρα στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια μια φορά. Δεν με αφήνει ποτέ να το ξεχάσω». Είπε ότι το δώρο δόθηκε στην αρχή της σχέσης τους. «Τα τύλιξα. Ήταν πολύ καλά», είπε. 

«Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για αυτό. Έλεγα: "Όμως, αυτά είναι πραγματικά καταπληκτικά, κοίταξε πόσο μακριά μπορείς να δεις". Με κοίταζε με απορία: "Είναι κιάλια, τι συμβαίνει;" Κάτι δεν πήγαινε καλά» πρόσθεσε. «Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα γιατί της αγόρασα ένα ζευγάρι κιάλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365