Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση στο Καστελλόριζο: Πέταξαν κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία και… ήχησαν σειρήνες πολέμου

Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ και χρήστες των social media, το drone είχε απογειωθεί από το Κας. Δείτε βίντεο.



Σε μία πρωτοφανή πρόκληση στο Καστελλόριζο, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου (26.09.2020) Τούρκοι μηχανικοί, σύμφωνα με το τουρκικό KARAR.tv.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό μέσο, drone που απογειώθηκε από το Κας, πέταξε πάνω από το Καστελλόριζο και έριξε 100 κιλά κόκκινης μπογιάς στην ελληνική σημαία που φαίνεται από την είσοδο στο λιμάνι του νησιού.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Από τα ηχεία, που είχε πάνω του το drone, άρχισε να παίζει ο εθνικός ύμνος της Τουρκίας κι αμέσως μετά ακούστηκαν σειρήνες πολέμου. Σύμφωνα με κάτοικο του νησιού, που μίλησε στον ΑΝΤ1, το περιστατικό διήρκησε περίπου πέντε λεπτά.

Σε ό,τι αφορά τις ζημιές στην σημαία, τις αποκατέστησε ο Στρατός λίγη ώρα αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365