Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 5/09 Κριός

Απρόσμενες εκπλήξεις θα σας κατακλύσουν, αγαπητοί Κριοί! Θα λάβετε κάποιες συναρπαστικές ειδήσεις, για κάτι που δεν γνωρίζατε και δεν φανταζόσασταν καν. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην μοιραστείτε ακόμη αυτά τα νέα, ούτε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί τώρα μια αχρείαστη αναστάτωση. Επιλέξτε τη συντηρητική προσέγγιση, που θα σας βοηθήσει και στις μελλοντικές εξελίξεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ίσως νιώσετε να πέφτουν κάπως τα επίπεδα της ενέργειάς σας – ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο.
Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και μην εμπλακείτε σε διαμάχες ή διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, γι’ αυτό δεν έχετε την απαιτούμενη διαύγεια.
Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και να μετράτε διπλά τα λόγια σας για να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές!

ζώδια σήμερα 05/09 Δίδυμοι

Οι προβολείς πέφτουν πάνω σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Τώρα θα λάβετε τον σεβασμό και θαυμασμό που σας αξίζει, από όλους όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας. Η ανορθωμένη αισιοδοξία σας θα βοηθήσει πολύ για να δείτε τη θετική πλευρά, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δώστε προσοχή στις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν και αξιοποιήστε τις όσο περισσότερο μπορείτε. Μείνετε εστιασμένοι στα σχέδιά σας και μην παρασυρθείτε από την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα: Σύντομα η πειθαρχία σας θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα και είστε έτοιμοι να του ανοίξετε… Σταματήστε και σκεφτείτε αν πραγματικά θέλετε κάτι τέτοιο! Πρέπει να καταλήξετε στα ζητούμενά σας από τη ζωή, ώστε να αποφασίσετε αν αυτή η «επίσκεψη» θα είναι θετική για εσάς ή όχι. Μπορεί η πόρτα που θα ανοίξετε, να σας εκθέσει σε κινδύνους που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε… Από την άλλη πλευρά, σας προσεγγίζει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση!

ζώδια σήμερα 05/09 Λέων

Επιστρατεύστε την απόλυτη εστίασή σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή η περίοδος απαιτεί να είστε ρεαλιστές, να μην σας συνεπαίρνουν οι ευσεβείς πόθοι και ο συναισθηματισμός που θολώνουν την κρίση σας. Έχετε μια τάση να «παραποιείτε» κάπως την εικόνα των πραγμάτων, καθώς αποζητάτε εντάσεις και ειδύλλια… Αλλά είναι πιο συνετό να αποφύγετε τους προβολείς επί του παρόντος. Αντί να σπαταλάτε ενέργεια σε ανούσιους διαλόγους, αποτραβηχτείτε για να αντιληφθείτε τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπαίνετε σε μια περίοδο γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία! Ακόμα κι αν κινείστε κάπως αργά, ουσιαστικά σημειώνετε πρόοδο και θα αρχίσετε να την συνειδητοποιείτε. Οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, καινούργιες ευκαιρίες θα σας προσεγγίσουν και θα λύσετε ακόμη και προβλήματα θεωρούσατε βαλτωμένα. Συνεχίστε στην πορεία που έχετε χαράξει με δύναμη και επιμονή. Κανείς δεν μπορεί να αναχαιτίσει την πρόοδό σας, γι’ αυτό μην δίνετε σημασία σε όσους πιθανώς σας ζηλεύουν… Όσοι σας αγαπούν και νοιάζονται για εσάς, είναι συμπαραστάτες και προστάτες στο πλάι σας!

ζώδια σήμερα 05/09 Ζυγός

Προσοχή, προσοχή, αγαπητοί Ζυγοί: Εντείνετε την επαγρύπνησή σας, γιατί οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα! Δεν αποκλείεται να ανατρέψουν ακόμα και τους πιο άρτιους σχεδιασμούς σας και να βγείτε εκτός πορείας, εξαιτίας του χάους και της σύγχυσης. Αλλά αν παραμείνετε ήρεμοι και προσηλωμένοι, θα καταφέρετε να στήσετε την πιο κερδοφόρα στρατηγική για εσάς. Μην παραβλέπετε όσα τεκταίνονται γύρω σας, μην ρισκάρετε να πετάξετε από το παράθυρο τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα. Είστε στο κατώφλι υλοποίησης ακόμα και των πιο φιλόδοξων ονείρων σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας είναι σε αναβρασμό, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ατμόσφαιρα υποκρύπτει κάποιες αναπάντεχες εντάσεις, γι’ αυτό πρέπει να προστατευτείτε σας από αχρείαστες διαφωνίες και προβλήματα ή ατυχήματα. Παράλληλα, αυτή η αναταραχή μπορεί να σας ωθήσει να γίνετε πιο εσωστρεφείς από όσο θα έπρεπε… Πρέπει να χαλαρώσετε αλλά και να ξεκουραστείτε. Με υπομονή και επιμονή, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μια καινούργια φάση ζωής σας προσεγγίζει, αγαπητοί Τοξότες! Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές για την πραγμάτωση όλων των στόχων που έχετε θέσει. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν βρίσκονται στο πλάι σας, παρέχοντας στήριξη και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Επιδείξτε την ωριμότητα που απαιτούν οι συγκυρίες, για να ξεπεράσετε πιθανά εμπόδια και να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η προσήλωση στο πρόγραμμα που έχετε χαράξει, είναι βέβαιο ότι θα σας αναδείξει νικητές!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Επιστρατεύσετε τη γενναιότητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κάποιες απρόσμενες αναταραχές στο περιβάλλον σας, ίσως δεν σας αφήνουν να δείτε τις καταστάσεις με τη διαύγεια που θα έπρεπε. Μην δράσετε υπό αυτή την ομιχλώδη ατμόσφαιρα, πρέπει να παραμείνετε όσο πιο ισορροπημένοι και ψύχραιμοι μπορείτε. Πρόκειται για μια παροδική φάση, γι’ αυτό αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε τα γεγονότα. Αρκεστείτε στο να ακούσετε τις θέσεις όλων των εμπλεκομένων μερών, που θα αποδειχθούν αποτελεσματικοί σύμμαχοί σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ο Τζον Λένον υποστήριζε ότι «η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει, ενώ εσύ κάνεις άλλα σχέδια»! Αυτό ακριβώς βιώνετε στην παρούσα φάση, αγαπητοί Υδροχόοι. Έχετε καταναλώσει όλη την ενέργειά σας, γι’ αυτό νιώθετε εξαντλημένοι. Αλλά δεν πρέπει να μείνετε πεσμένοι. Πρέπει να σηκωθείτε και να θέσετε καινούργιους στόχους, για να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Δράστε χωρίς καθυστέρηση και να είστε βέβαιοι ότι θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Ξέρετε καλά τι δυνατότητες έχετε, αγαπητοί Ιχθύες… Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να τις γνωστοποιήσετε και στους άλλους! Προσεγγίστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες, ώστε να χαράξετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Μην απορρίψετε καμία πρόταση, τα εγχειρήματα που θα ξεκινήσετε τώρα έχουν την προοπτική να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Λειτουργήστε με συνέπεια και ευελιξία για να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365