Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο! Πατέρας πλάκωσε στο ξύλο τη διευθύντρια και της έβγαλε τη μάσκα που φορούσε!

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου 

Νέο περιστατικό βίας αυτή τη φορά σε βάρος διευθύντριας σχολείου σημειώθηκε στο Ηράκλειο, από γονέα που αρνήθηκε να βάλει μάσκα για να εισέλθει στον χώρο του σχολείου.



Όλα έγιναν νωρίς το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου εντός των τειχών. Ο γονέας, αλλοδαπής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά εκνευρισμένος μπήκε στον χώρο του σχολείου χωρίς μάσκα παρά τις συστάσεις των εκπαιδευτικών φωνάζοντας «αφήστε με, καλέστε την αστυνομία».

Μάλιστα ο πατέρας έφτασε μέχρι το γραφείο της διευθύντριας και εξοργισμένος εξέφρασε την αντίδρασή του για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία. Ο πατέρας ζήτησε από τη διευθύντρια να βγάλει τη μάσκα και όταν εκείνη του είπε να συνεχίσουν την κουβέντα έξω από το γραφείο της, με βίαιο τρόπο της έβγαλε τη μάσκα χτυπώντας τη στο πρόσωπο.

Τότε η διευθύντρια του σχολείου, σοκαρισμένη από το περιστατικό, φώναξε τους συναδέλφους της και ο άνδρας έφυγε από το σχολείο. «Είμαι δασκάλα. Βλέπω τον γιο του να κλαίει μετά το περιστατικό και κλαίω κι εγώ» ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου.


Πηγή: creta24.gr

6 σχόλια:

  1. πρέπει να είναι πολύ πατριώτης ο κύριος.Και πρέπει να έχει μεγάλη ελληνική σημαία στο μπαλκόνι.Και Χριστιανός καλός πρέπει να ειναι.
    Αλλά βαράει..σαν ανατολίτης..ίδιος σαν αυτούς που νομίζει οτι ειναι χειρότεροι απ αυτόν(πχ Τούρκοι)....γνήσιος Ασιάτης ο τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαβασε πρωτα σωστα και μετα σχολιασε...¨" ο γονεας αλλοδαπης καταγωγης..."

      Διαγραφή
    2. 2:20 είσαι πολύ μοσχάρι μάθε να διαβάζεις τραχανομπεμπε

      Διαγραφή
  2. Μην μπερδεύεις την βούρτσα με το άλλο.
    Όπως μην μπερδεύεις τους ψεκασμενους με τους πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά απ' αυτό κέρδισε με την αξία του μια θέση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, δίπλα στο κέρινο ομοίωμα του ανθρώπου Neanderthal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψεκασμένοι και πατριώτες πρώτα ξαδέρφια πρέπει να ειναι...πάντως τα site της Κρήτης λένε αυτά : https://www.neakriti.gr/article/kriti/irakleio/1590109/neo-peristatiko-se-sholeio-pateras-kinithike-edadion-dieuthudrias/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365