Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Νάουσα: Το τελευταίο αντίο στον ήρωα-αστυνομικό (ΦΩΤΟ)

Ο Βασίλης ξεκίνησε ως συνοριοφύλακας, μετά αστυνομικός και στη συνέχεια μπήκε στην ομάδα ΔΙΑΣ

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν τον Βαγγέλη Νοΐδη οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του. Η κηδεία του αστυνομικού με καταγωγή από τη Νάουσα, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο, έγινε μ’ όλες τις τιμές που αρμόζουν σ’ έναν αστυνομικό που σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος. 



Μάλιστα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας παρέστη στην νεκρώσιμο ακολουθία με τιμητικό άγημα που συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

Μεγαλωμένος στη Νάουσα, ο Βαγγέλης Νοΐδης λάτρευε τον τόπο του, ενώ εκεί αποφάσισε, το 2014, να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του σύζυγο.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο ξάδελφος του Αντώνης, ο 33χρονος διέθετε έναν σπάνιο χαρακτήρα ενώ ήταν πάντα φιλότιμος και χαμογελαστός. «Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια μας και όλη τη Νάουσα. Θρηνούμε όλοι τον χαμό του. Σαν χαρακτήρας ήταν το καλύτερο παιδί, φιλότιμος και πάντα χαμογελαστός. Δυστυχώς άφησε πίσω του ένα μικρό παιδί 6 ετών.

Ο Βασίλης ξεκίνησε ως συνοριοφύλακας, μετά αστυνομικός και στη συνέχεια μπήκε στην ομάδα ΔΙΑΣ. Του άρεσε και αγαπούσε τη δουλειά του, όπως αγαπούσε και τις μηχανές.



1 σχόλιο:

  1. Αξιος καλο παραδεισο να εχει κουραγιο νσ δινει ο Θεος στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365