Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Πότε βγαίνουν οι νέες ταυτότητες

Διαβάστε λεπτομέρειες

Σε λιγότερο από δύο χρόνια βγαίνουν οι νέες ταυτότητες σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κ.Πιερρακάκης στην ομιλία του στην 24η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του περιοδικού Economist, σχετικά με την διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού και την επόμενη μέρα στην Ευρώπη, την Ελλάδα και τον κόσμο.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αναφερομένος και στις νέες ταυτότητες, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι θα εκδωθούν σε λιγότερο από δυο χρόνια.

Από το ίδιο συνέδριο τόνισε ότι στόχος είναι ο gov.gr να  εμπλουτίζεται η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη με νέες υπηρεσίες κάθε εβδομάδα. 

Όσον αφορά στο 5G, ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε στην καινοτομία του νέου νομοσχεδίου του Κώδικα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, που προβλέπει την ίδρυση ενός ταμείου (ΦΑΙΣΤΟΣ) που στόχο θα έχει τις επενδύσεις σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην έρευνα και την ανάπτυξη 5G προϊόντων και υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365