Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 4/09 Κριός

Οι χορδές της καρδιάς σας φαίνεται να τεντώνονται υπερβολικά, αγαπητοί Κριοί! Ίσως πρέπει να φανείτε πιο σκληροί, στο όνομα της αγάπης… Το συστήνει ένα τετράγωνο έντασης, ανάμεσα στη συμπονετική Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον αποφασιστικό Άρη στα εδάφη σας. Αν δεν υποστηρίζετε εσείς το συναίσθημα και τις θέσεις σας, ποιος θα το κάνει;
Η αλήθεια είναι ότι φοβάστε μήπως ακουστείτε επιθετικοί – εξαιτίας της επίδρασης του Άρη. Αλλά αν μειώσετε λίγο την ταχύτητα προσέγγισης, θα δείτε ότι το ένστικτό σας δεν λανθάνει. Είναι σημαντικό να στρέφονται οι άλλοι σε εσάς χάρη της αξίας σας και όχι για λόγους συμφέροντος!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσάς, αγαπητοί Ταύροι;
Ίσως δυσκολευτείτε να το αποκρυπτογραφήσετε, εξαιτίας ενός εριστικού τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Άρη. Καλό είναι να πατήσετε φρένο στην ορμή σας, για να κατανοείτε τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων…
Ενδέχεται να σας αποκαλυφθούν στοιχεία που κάποιοι σας απέκρυπταν – και είναι απαραίτητο να τα συλλέξετε όλα πριν μιλήσετε. Μιας και τίποτα δεν είναι διαυγές, κανείς δεν θα μπορεί να πάρει πίσω ό,τι πει και κάνει τώρα!

ζώδια σήμερα 04/09 Δίδυμοι

Αναζητάτε τη σταθερότητα ή περισσότερη ανεξαρτησία, αγαπητοί Δίδυμοι; Μια σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Άρη, μπορεί να σας τραβά και προς τις δύο πλευρές! Ενώ η θεά της αρμονίας προτιμά την ασφάλεια, ο πολεμιστής θεός κεντρίζει την ανάγκη περιπλάνησης.Εσείς πρέπει να αντισταθείτε στις παρορμήσεις, ειδικά όσες αφορούν την εργασία ή τη σχέση σας. Δεν πρέπει να ανατρέψετε άρδην τα δεδομένα σας, ούτε να δεσμευτείτε για κάτι που θα σας παγιδεύσει. Συλλέξτε περισσότερα στοιχεία πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις, η ισορροπία είναι το κλειδί για όλα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, νιώθετε πιεσμένοι! Ένα δυσχερές τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, δεν θα σας αφήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ίσως να σας αγχώνει και μια σχέση, ειδικά αν σας θέτει τελεσίγραφα ή εγείρει αμφιβολίες. Θα μετανιώσετε, σε όποια από τις δύο περιστάσεις κι αν ενδώσετε… Αποφύγετε υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε, ακόμα κι αν η ειλικρίνεια μπορεί να πληγώσει κάποιο άτομο. Αν θέλει να είναι στη ζωή σας, θα πρέπει να σας αποδεχθεί όπως είστε!

ζώδια σήμερα 04/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προσέξτε τα ανάμεικτα συναισθήματα και κάποια κυκλοθυμία που νιώθετε… Αυτές τις τάσεις προκαλεί ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, τους ουράνιους εραστές! Προσπάθειες να είστε ειλικρινείς, μπορεί να πληγώσουν ακούσια ένα ιδιαίτερο άτομο. Καλύτερα να εκφράσετε όσα θέλετε κάπως κεκαλυμμένα και πιο γλυκά. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, αφήστε τις συζητήσεις για μια άλλη μέρα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Χαλαρώστε λίγο την ταχύτητα των συναισθημάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τετράγωνο του λάγνου Άρη με τη γοητευτική Αφροδίτη, μπορεί να σας παρασύρει ασυναίσθητα. Επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησης, για να μην ξεπεράσει τα όρια ένα φλερτ και περάσει στην εμμονή. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως νιώσετε το κέντρισμα της ζήλιας. Δεν πρέπει να γίνετε πιεστικοί ή τυραννικοί, αφήστε χώρο και χρόνο στους άλλους για να εκφραστούν. Θα κερδίσετε περισσότερους συμμάχους με την υγιή συνεργασία αντί του ανταγωνισμού!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Προς τα πού οδεύει αυτή η σχέση, αγαπητοί Ζυγοί; Ένα περίπλοκο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, ενδέχεται να προκαλέσει τριβές! Από τη μία πλευρά μπορεί να μην λέτε όσα αποζητάτε, από την άλλη ίσως αποφεύγετε να θίξετε προβλήματα. Αλλά τίποτα δεν θα επιλυθεί από μόνο του: Πρέπει να κάνετε τη δύσκολη συζήτηση για το μέλλον αυτής της σύμπραξης, προσωπικής ή επαγγελματικής. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν όσα ακούσετε, τουλάχιστον θα ξέρετε πού πατάτε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κατεβείτε από το συννεφάκι σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύγκρουση έντασης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες. Αν είχατε πέσει θύμα κολάκων του περιβάλλοντός σας, θα αρχίσετε να βλέπετε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να απομακρύνετε κάποια άτομα με τη συμπεριφορά σας. Είναι καιρός να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες, για να απολαμβάνετε την ουσία των σχέσεών σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μήπως στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα στο ταίρι σας, αγαπητοί Τοξότες; Ένα δύστροπο τετράγωνο ανάμεσα στους ερωτικούς Αφροδίτη και Άρη, ίσως προκαλέσει καταστάσεις που δεν επιθυμείτε: Η ζήλια ή οι μάχες ισχύος είναι βέβαιο ότι θα αμαυρώσουν τον ρόδινο δεσμό σας. Μην γίνεστε μυστηριώδεις ή δυσανάγνωστοι και μην θίξετε ευαίσθητα θέματα, ειδικά αν η άλλη πλευρά είναι έτοιμη να συγκρουστεί. Αντί να κλιμακώσετε εντάσεις, προτιμήστε να γίνετε πιο τρυφεροί!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Προσέξτε την κυκλοθυμία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Δεν θα μπορείτε να την διαχειριστείτε, εξαιτίας ενός δόλιο τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη. Μην μεταβάλετε τις απόψεις και τα ζητούμενά σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του συνόλου. Ίσως δημιουργήσετε ένα «τέρας», αν γεμίζετε με φιλοφρονήσεις ένα ανασφαλές άτομο. Η ατμόσφαιρα επιβάλλει έναν έλεγχο ρεαλισμού, γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, αφήστε να περάσει αυτή η τεταμένη φάση!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Πόσο σας εξυπηρετεί τελικά να είστε τόσο διαλλακτικοί, αγαπητοί Υδροχόοι; Αν κρύβετε ή αποφεύγετε όσα σας ενοχλούν, τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με θυμό ή και επίκριση! Την ώθηση θα δώσει ένα συγκρουσιακό τετράγωνο, ανάμεσα στον επιθετικό Άρη και την Αφροδίτη. Πριν θίξετε την αξιοπρέπεια κάποιου, επιλέξτε συνειδητά την οδό της διπλωματίας. Το καλύτερο θα είναι να καταγράψετε όσα θέλετε να συζητήσετε ή να μιλήσετε με ένα τρίτο άτομο. Αφήστε να περάσουν 48 ώρες, προκειμένου το κλίμα να είναι λιγότερο συγκρουσιακό!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αποφύγετε τις υπερβολές, αγαπητοί Ιχθύες! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, μπορεί να σας γεννήσει αμφιβολίες για μια σημαντική σχέση. Ίσως κάποιο άτομο να βγάλει απρόσμενα στην επιφάνεια ένα άγνωστο πρόσωπο. Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε ότι οι σχέσεις απαιτούν να αποδέχεστε και τα ελαττώματα των άλλων. Δώστε χρόνο στις αποκαλύψεις, γιατί μπορεί το αρχικό σοκ να σας «ανοίξει τα μάτια». Μπορεί κάποια άτομα να πρέπει να βγουν από τη ζωή σας ή να αποδεχθείτε τη φύση κάποιων καταστάσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365