Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Χαμός με "ροζ" βίντεο πρώην παίκτριας του Masterchef

Όσα έχουν καταγραφεί προφανώς από την κάμερα του κινητού της είναι άκρως πιπεράτα

Δεν έχει τέλος η διαρροή στο διαδίκτυο των προσωπικών στιγμών πρωταγωνιστών reality. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι πρώην παίκτρια του Masterchef η οποία είναι από τους πιο διάσημους παίκτες που έχουν περάσει από τα πλατό του reality μαγειρικής.


Στο επίμαχο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 35 δευτερολέπτων, η σεφ δεν έχει ερωτικό παρτενέρ και βιντεοσκοπεί μόνη τον εαυτό της στο σαλόνι. Όσα έχουν καταγραφεί προφανώς από την κάμερα του κινητού της είναι άκρως πιπεράτα.

Το θρίλερ όμως αρχίζει με τη διαρροή του εν λόγω υλικού και το πώς αυτό έφτασε στα χέρια κάποιων αδίστακτων που το ανέβασαν στο διαδίκτυο. Ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην πρώην παίκτρια του Masterchef; Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η ίδια βρισκόταν στο επίκεντρο εντάσεων και προστριβών όμως κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος hater θέλησε με αυτόν τον τρόπο θέλησε με αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί και να της κάνει τόσο μεγάλο κακό. Επίσης αναπάντητο μένει το ερώτημα αν η ίδια τράβηξε το βίντεο για δική της ευχαρίστηση -και το αρχείο έπεσε άθελά της στα χέρια τρίτων- ή αν το έστειλε στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού, σε κάποιον με τον οποίο είχε πολύ στενές επαφές κι εκείνος με τη σειρά του λόγω αρρωστημένων κινήτρων το άφησε να διαρρεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια μετά τη διαρροή στο ίντερνετ ζήτησε την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που κρύβεται πίσω από τη διαρροή του καυτού υλικού.

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365