Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Κέιτ Μος: Τι απέγινε το party animal των 90's

Κέιτ Μος: Τι απέγινε το party animal των 90's

Ξενύχτια, ποτά, ναρκωτικά... Το παρελθόν της Κέιτ Μος είναι άγριο. Όσο λαμπερή ήταν στην πασαρέλα τόσο σκληρές ήταν οι στιγμές της όταν έσβηναν οι προβολείς, αφού παραδινόταν στα πάθη της.


Πλέον, στα 46 της χρόνια το πρώην supermodel έχει αφήσει πίσω της τις άγριες μέρες των 90's και επιλέγει έναν πιο υγιή και ήρεμο τρόπο ζωής. Μάλιστα, η ίδια εξομολογείται ότι πάει για ύπνο από τις 11 το βράδυ, αποδεικνύοντας ότι το party animal ου υπήρξε, έχει πια ηρεμήσει.

Το ψευδώνυμό της στο αποκορύφωμα της δόξας της ήταν "Η δεξαμενή" -“The Tank”- κι αυτό για την ικανότητά της να εξαφανίζει τη βότκα στις βραδιές πάρτι που δεν έχανε με τίποτα. Τώρα επιμένει ότι δεν αντέχει αν δεν κοιμηθεί τουλάχιστον οκτώ ώρες και μάλιστα ξαπλώνει από τις 11 το βράδυ, αλλιώς είναι κακόκεφη την επόμενη ημέρα,. "Ξυπνάω γύρω στις 8 το πρωί.

Είμαι λίγο γκρινιάρα το απόγευμα αν δεν κοιμηθώ τουλάχιστον οκτώ ώρες" παραδέχθηκε. Αντί να παρτάρει και να πίνει, η νέα Κέιτ κάνει γιόγκα κάθε μέρα για να αισθάνεται ζεν. Μιλώντας στο περιοδικό Elle, αποκάλυψε: "Η γυμναστική μου ρουτίνα ξεκινά με γιόγκα το πρωί, ο εκπαιδευτής ου έρχεται στο σπίτι.

Επίσης έχω ένα μίνι γυμναστήριο με ποδήλατο, το οποίο δεν χρησιμοποιώ συχνά" και πρόσθεσε: "Διαχειρίζομαι το στρες με τη γιόγκα. Με βοηθά να επικεντρώνομαι στο εδώ και τώρα".

Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365