Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τζένιφερ Άνιστον: Η αποκάλυψη που την "καίει" - Είχε κάνει πρόταση σε reality star για τρίο

Σύμφωνα με τη Σίνα Σέι, γνώρισε το ζευγάρι το 2008 σε κλαμπ στο Μπεβερλι Χίλς όπου εργαζόταν ως μπαργούμαν και σερβιτόρα

Reality star που συμμετείχε στο αμερικάνικο σόου Vanderpump Rules αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνέντευξή της ότι η Τζένιφερ Άνιστον την είχε προσκαλέσει σε ερωτικό τρίο με τον τότε σύντροφό της Τζον Μάγιερ, με τον οποίο ωστόσο απόλαυσε το τρίο μετά τον χωρισμό του από τη σταρ.



Σύμφωνα με τη Σίνα Σέι, γνώρισε το ζευγάρι το 2008 σε κλαμπ στο Μπεβερλι Χίλς όπου εργαζόταν ως μπαργούμαν και σερβιτόρα. Το βράδυ που τους γνώρισε εργαζόταν σε ιδιωτικό πάρτι που διεξήγαγε ο Μάγερ στον χώρο όπου βρισκόταν εκεί μαζί με την Άνιστον.

"Δουλεύω στο πάρτι και καταλήγω να τα πίνω μαζί τους. Κάθε φορά που έπιναν σφηνάκι έπινα κι εγώ. Πήγα με την Άνιστον στο μπάνιο κάποια στιγμή και με κάλεσε να πάω μαζί τους στο σπίτι της στο Παλισάντες μετά για να συνεχιστεί το πάρτι". Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν έτυχε τελικά να πάει καθώς ήταν ήδη πολύ μεθυσμένη για να οδηγήσει. Πάντως, παραδέχτηκε ότι ο Μάγιερ επέστρεψε στο κλαμπ περίπου δύο εβδομάδες μετά, κι ενώ είχε χωρίσει με την Άνιστον. Η Σέι συγκατοικούσε με τη Στέισι Άνταμς εκείνη την εποχή κι οι δυο τους πήγαιναν συχνά στο σπίτι του Μάγιερ μαζί όπου ξεκίνησαν να συνευρίσκονται ερωτικά οι τρεις τους "Αυτό συνεχίστηκε για έξι μήνες. Ήταν οι τρεις μας" είπε η Σέι που άρχισε να ζηλεύει την Άνταμς γιατί κατάλαβε ότι άρεσε περισσότερο στον Μάγερ. Έτσι ,σταμάτησε να του μιλάει αλλά η Άνταμς συνέχισε να τον βλέπει. Μάλιστα υποστήριξε ότι απολύθηκε από τη δουλειά της όταν έγινε γνωστή η ερωτική της σχέση με τον καλλιτέχνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365