Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Πορεία των αρνητών της μάσκας στη Θεσσαλονίκη (φωτο/video)

Δείτε φωτογραφίες και video

Πορεία διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που τάσσονται ενάντια στη χρήση μάσκας, καθώς και άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο.



Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και ξεκίνησε η πορεία.

Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές κινούνται κατά μήκος της οδού λεωφόρου Νίκης και θα κατευθυνθούν μέσω της οδού Τσιμισκή, στην Αγίας Σοφίας και θα καταλήξουν και πάλι στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική. Η Τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία προς αποφυγή τυχών κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δείτε φωτογραφίες και video του Thestival:





2 σχόλια:

  1. ο σωστός ο ακροδεξιός...ο ψεκασμένος δεν πιστευει σε κορονοϊο κλπ...Θέλουν να χτυπήσουν την Ορθοδοξία μας κλπ κάποιοι κάτι κρύβουν κι έτσι..Κλασικά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την στιγμή που υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία ,ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει και να κάνει ότι θέλει. Το σωστό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις σε ένα δημοκρατικό κατά τα άλλα κράτος.
    Κάποιοι πιστεύουν στον Κορονοϊό αλλά λογικά κάποιοι δεν θα πιστεύουν, γιατί το φυσιολογικό είναι να υπάρχουν πάντα δύο διαφορετικές οπτικές.
    Γιατί να είναι αυτό κατακριτέο? Ειδικά άτομα που τάσσονται υπέρ της διαφορετικότητας τώρα γιατί τους ενοχλεί που υπάρχει και άλλη άποψη? Ο καθένας έχει τις απόψεις του γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει άλλες σκέψεις . Από πότε είναι κακό να λες την άποψη σου?? Ποινικοποιήθηκε και δεν το ξέρω?
    Η διαφορετικότητα αφορά μόνο την σεξουαλικότητα και την φυλή δηλαδή? Σε θέματα άποψης δεν μετράει η διαφορετικότητα? Κάπως φασιστικό είναι να σου απαγορεύσουν να λες την άποψη σου ή να σε κάνουν να φοβάσαι να πεις το αντίθετο εν έτη 2020.
    Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να κάνει το καλύτερο που αυτός νομίζει τόσο γιαυτον όσο και για την χώρα του. Δεν αναφέρομαι στο κράτος γιατί το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365