Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Μέγκαν Μαρκλ: Αισθάνεται εγκλωβισμένη στη βίλα των 18 εκατ. δολαρίων

Η Μέγκαν Μαρκλ, θα ήθελε ιδανικά να φύγει από το Λος Άντζελες και να πάει στο Μοντεσίτο

Κλωθογυρίζει την ιδέα να φύγει από την πόλη, λέγοντας σε φίλους ότι η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνονται εγκλωβισμένοι και χρειάζονται μια αλλαγή σκηνικού, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στην DailyMail.com.


Η Μέγκαν Μαρκλ, θα ήθελε ιδανικά να φύγει από το Λος Άντζελες και να πάει στο Μοντεσίτο, έξω από τη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου... εντελώς συμπτωματικά εκεί μένει η Όπρα, σύμφωνα με φίλο της. Άλλωστε, η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Άρτσι μένουν στη βίλα του κολλητού της Όπρα Γουίνφρεϊ, Τάιλερ Πέρι, αξίας μόλις 18 εκατ. δολαρίων, από τον Μάρτιο.

Έχουν βγει από τη βίλα ελάχιστες φορές και πλέον έχουν αρχίσει να νιώθουν εγκλωβισμένοι και γι' αυτό η Μέγκαν θέλει να φύγει από την πόλη για τα γενέθλιά της. Όσοι θα συμμετέχουν στο σουαρέ της θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού, ενώ υπογράμμισε ότι η λίστα καλεσμένων θα περιλαμβάνει μόνο ελάχιστους στενούς φίλους ενώ το πάρτι θα διοργανωθεί σε εξωτερικό χώρο. Ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει για τα γενέθλιά της θα κρατήσει χαμηλούς τόνους. Είπε ότι δεν θέλει να φανεί σαν απρόσεκτη και ανεύθυνη" είπε ο φίλος της στην Daily Mail.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365