Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Τροχαίο στην Αμαλιάδα: Θρήνος για την 23χρονη Αλίκη, δίνει μάχη ο ξάδερφός της

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρει ο 30χρονος, προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και έκοψε το νήμα της ζωής σε μία 23χρονη κοπέλα.


Μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν ένας 30χρονος, και μια 23χρονη, εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολόνα, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 23χρονης φοιτήτριας, Αλίκης Καυκά και τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου οδηγού της μηχανής.


Ο 30χρονος ξάδερφος της διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας κι έπειτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.


«Πάγωσε» η Αμαλιάδα


Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 23χρονης φοιτήτριας, Αλίκης Καυκά. Η 23χρονη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης.


Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλο ταξιδι να εχει κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365