Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Χάρι-Μέγκαν: Επέστρεψαν τα 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνιση του σπιτιού τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που είχαν χρησιμοποιήσει για να ανακαινίσουν ένα σπίτι στην έκταση του Κάστρου του Γουίνδσορ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που είχαν χρησιμοποιήσει για να ανακαινίσουν ένα σπίτι στην έκταση του Κάστρου του Γουίνδσορ, αφού υπέγραψαν συμβόλαιο με την πλατφόρμα Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων.



Το Φρόγκμορ Κότατζ έγινε πέρσι η επίσημη κατοικία του ζεύγους. Όμως, αφού ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι θα επιδιώξουν μια επαγγελματική καριέρα εκτός της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι και η Μέγκαν γνωστοποίησαν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν ως επιχορήγηση για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Ένας εκπρόσωπος του ζεύγους είπε ότι ο Δούκας του Σάσεξ, δηλαδή ο Χάρι, κατέθεσε το ποσό στο ταμείο της Βασιλικής Επιχορήγησης. Τα χρήματα αυτά «καλύπτουν πλήρως το κόστος της αναγκαίας ανακαίνισης στο Φρόγκμορ Κότατζ, μια ιδιοκτησία της αυτής μεγαλειότητας της βασίλισσας (Ελισάβετ) το οποίο θα παραμείνει κατοικία του Δούκα και της οικογένειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365