Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Κατερίνη: Του έκοψε την καρωτίδα και τον άφησε να πεθάνει! Σοκάρει η δολοφονία 32χρονου σε πάρκο

Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου μία ώρα αργότερα κατέληξε

Πανικός στην Κατερίνη για ένα έγκλημα που σοκάρει την τοπική κοινωνία. Μετά τη δολοφονία του 32χρονου, η αστυνομία συνθέτει το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης…


Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του, χθες το βράδυ (10-10-2020), λίγο μετά τον τραυματισμό του με μαχαίρι από 33χρονο με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί, στο δημοτικό Πάρκο Κατερίνης. Ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι το θύμα στην καρωτίδα και στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή.


Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου μία ώρα αργότερα κατέληξε. Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και αναζήτησαν τον δράστη τον οποίο εντόπισαν στο σπίτι του, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει.


Δράστης και θύμα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική αστυνομική αρχή ενώ ο λόγος του διαπληκτισμού τους δεν έχει γίνει γνωστός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365