Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Τροχαίο δυστύχημα στην Κοζάνη – Νεκρός 68χρονος (φωτο & video)

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην Κοζάνη.


Σύμφωνα με το kozanilife.gr και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φορτηγάκι που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 68 ετών εξετράπη της πορεία τους και ανετράπη, στον επαρχιακό δρόμο Βαθύλακκου – Αμυγδαλιάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.


Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.








1 σχόλιο:

  1. Καλο παραδεισο να εχει κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365