Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη ανατροπή στη δολοφονία της 79χρονης στα Χανιά! Βρέθηκε νεκρός ο σύντροφός της!

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης

Περιπλέκεται περισσότερο η υπόθεση δολοφονίας της 79χρονης γυναίκας, που βρέθηκε στραγγαλισμένη χθες, στο σπίτι της, στο Πασακάκι…


Μέχρι και σήμερα ο 82χρονος άνδρας με τον οποίο έμενε μαζί στο σπίτι, είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι. 


Μάλιστα, για τον άνθρωπο είχε βγει και Silver Alert!


Σύμφωνα με το Flashnews, σήμερα μετά από έρευνες της αστυνομίας ο 82χρονος βρέθηκε νεκρός. 


Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης!  Δηλαδή σε διαφορετικό σπίτι από αυτό που βρέθηκε στραγγαλισμένη η άτυχη γυναίκα. 


Τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τους δύο θανάτους, μένει να το εξακριβώσει η Αστυνομία…


Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365