Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 2/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ξεκινάτε για μια επική αποστολή να βελτιώσετε την υγεία σας! Η λαμπερή Αφροδίτη θα διαμένει στη γήινη Παρθένο και τον 6ο Οίκο της ευημερίας σας μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Αν οι πίτσες και τα σουβλάκια ήταν στη διατροφική σας καθημερινότητα, θα την αλλάξετε:
Στραφείτε στα φρούτα και τα λαχανικά, τα θρεπτικά σνακ και την τακτική εξάσκηση. Και για να τονώνετε ταυτόχρονα την ερωτική σας ζωή, γιατί να μην ασκείστε με το ταίρι σας ή φιλικά άτομα; Η θεά της αγάπης θα φέρει στο μέρος σας πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

ζώδια σήμερα ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η θερμοκρασία σας ανεβαίνει! Από τώρα και μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, η γοητευτική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα διαμένει στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους.
Αυτή η αισθησιακή ατμόσφαιρα θα εκτοξεύσει την ερωτική σας ζωή, σαν ταύρο που μπαίνει σε υαλοπωλείο! Αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο που μένει σε απόσταση, θα βρείτε τρόπο να το προσεγγίσετε πιο προσωπικά.
Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι η στιγμή να κάνετε τη «συζήτηση»… Και δεν αποκλείεται να βρεθείτε με καινούργια κλειδιά ή δακτυλίδια!

ζώδια σήμερα 02/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ώρα να σηκωθείτε από τον καναπέ και να… του αλλάξετε θέση! Η καλαίσθητη Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο μέχρι τις 27 Οκτωβρίου και φωταγωγεί τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Με τον διακοσμητή μέσα σας ενεργοποιημένο, θα αποζητήσετε την ομορφιά και αρμονία στους χώρους σας. Μιας και η διάθεση ανανέωσης θα επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής, δεν αποκλείεται να συζήσετε με το ταίρι σας. Μια σημαντική γυναίκα πρόκειται επίσης να μπει στον κύκλο σας σε αυτό το διάστημα… Γι’ αυτό παραμείνετε δεκτικοί για προσωπικές ή επαγγελματικές συμπράξεις!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, προετοιμαστείτε να απαρνηθείτε για λίγο το καβούκι σας! Η ζωηρή Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και διεγείρει τον εξωστρεφή 3ο Οίκο σας μέχρι τις 27Οκτωβρίου. Με τονωμένη την κοινωνικότητά σας, θα έχετε πολλούς άνετους και πνευματώδεις διαλόγους… Και δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες με πολλές προοπτικές. Είναι βέβαιο ότι οι αδέσμευτοι θα βρουν το ταίρι τους, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Θα διανύσετε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, που ευνοεί κάθε είδους καλλιτεχνική ή χειροτεχνική έκφραση!

ζώδια σήμερα 02/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μήπως προσεγγίζετε τα όρια της εξουθένωσης; Με την εξωστρεφή Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 27 Ιουλίου, ίσως το παρακάνατε με τις κοινωνικές ή κοινοτικές δράσεις. Αλλά τώρα η θεά της αγάπης ξεκινά την ετήσια επίσκεψή της στην Παρθένο, διάρκειας μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Όλοι οι ρυθμοί σας θα μειώσουν ταχύτητα και θα αποζητήσετε την αναζωογόνηση: Αρνηθείτε προσκλήσεις που δεν σας ενθουσιάζουν, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα. Και αν θελήσετε να κάνετε κάποιες αγορές, προτιμήστε την ποιότητα έναντι της πολυτελούς ποσότητας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θα έχετε ακουστά την έκφραση «αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, πώς θα μπορέσεις να αγαπήσεις άλλο άνθρωπο»… Αυτή είναι η δική σας στιγμή να προσφέρετε στον εαυτό σας αμέριστη τρυφερότητα! Η δραστήρια Αφροδίτη ξεκινά τη διαμονή της στα εδάφη σας, διάρκειας μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Παρά τις πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνετε, θα προτιμάτε τη δική σας συντροφιά. Αποζητώντας και την ομορφιά, είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια τολμηρή ανανέωση στην εμφάνισή σας. Έχετε τις ευχές του σύμπαντος για να ερωτευτείτε το είδωλό σας στον καθρέφτη! 

ζώδια σήμερα 02/10 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτό που νιώθετε είναι αγάπη ή ψευδαίσθηση; Με τη σαγηνευτική Αφροδίτη στον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, ίσως δυσκολευτείτε να διαχωρίσετε την αλήθεια από την φαντασία. Αν έχετε κάνει μια πρόσφατη γνωριμία, φροντίστε να διαπεράσετε την επιφάνεια του ατόμου και την εικόνα του στα μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή η περίοδος ενδείκνυται να τονώσετε τη σχέση με την απαράμιλλη διπλωματία σας. Μόνο να διατηρήσετε επαφή με το ένστικτό σας, ώστε να απομακρυνθείτε γρήγορα από ό,τι δεν νιώθετε σωστό και ειλικρινές!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ξεφύγετε λίγο από το «ρομαντικό» σκεπτικό σας! Η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, ρίχνοντας φως στον 11ο Οίκο σας της καινοτομίας. Τολμήστε τώρα να πειραματιστείτε σε επίπεδο σχέσεων, μιας και αυτός ο οίκος αφορά και την τεχνολογία. Κάθε δημιουργική προσέγγισή σας θα έχει αίσια έκβαση, ακόμα και όσες ξεφεύγουν από τις συνήθεις επιλογές σας. Αν είστε δεσμευμένοι, προτιμήστε τις πιο χαλαρές και διεγερτικές δράσεις με το ταίρι σας… Αρκεί να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην βάζετε όρια στις ρομαντικές σας διεκδικήσεις, αγαπητοί Τοξότες! Η αισθησιακή Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, τονώνοντας τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Όλες οι σκέψεις θα αφορούν θέματα και στόχους καρδιάς, είναι η στιγμή που πρέπει να απαιτήσετε μόνο το καλύτερο. Μιας και παράλληλα φορτίζεται ο τομέας σας της καριέρας, ίσως ξεκινήσει ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο… Αλλά εσείς ξέρετε ότι την «εξερεύνηση» πρέπει να την κάνετε έξω από αυτόν. Οι δεσμευμένοι καλείστε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για το μέλλον: Έτσι θα χαράξετε την κοινή σας πορεία για ένα ευτυχισμένο μέλλον! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αρχίστε να εξερευνάτε έξω από τα συνήθη ρομαντικά πεδία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το απαιτεί η Αφροδίτη από την Παρθένο και στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ανέλπιστες επαφές με άτομα που διαφέρει η οπτική σας. Και μην εκπλαγείτε αν κάποιες εξελιχθούν σε ουσιαστική έλξη. Αν είστε δεσμευμένοι, οι φθινοπωρινές μέρες είναι ιδανικές για αυθόρμητες αποδράσεις με το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ελευθερώστε τη γοητεία σας! Η σαγηνευτική Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο και τον λάγνο 8ο Οίκο σας μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Είναι βέβαιο ότι θα έλκετε όποιον βρεθεί στην τροχιά σας, χωρίς να έχουν κάτι επιφανειακό αυτές οι προσεγγίσεις: Η περίοδος είναι ιδανική για βαθύτερες και πιο ουσιαστικές επαφές. Αν είστε δεσμευμένοι, συζητήστε με το ταίρι σας τα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν κάτι δεν κυλήσει όπως θέλετε, προτιμήστε τον συμβιβασμό αντί να προκληθούν αχρείαστα δράματα. Το ανοικτό πνεύμα και η ειλικρίνειά σας, θα τα επιλύσουν όλα εύκολα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Η ανάγκη σας για ζευγάρωμα μεγαλώνει, αγαπητοί Ιχθύες! Η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Το «δύο» θα είναι ο αριθμός που κερδίζει, γι’ αυτό παραμερίστε τις τυπικότητες και γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ανταπόκριση που θα δείτε, όταν γκρεμίσετε τα τείχη και ανοίγεστε συναισθηματικά. Μιας και τονώνεται επίσης η καλλιτεχνική σας πτυχή, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένθερμους οπαδούς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365