Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Θετική στον κορονοϊό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

Το ανακοίνωσε η ίδια στο twitter

Η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μέσω twitter. Με συμπτώματα ο σύζυγός της. Μπήκαν αμέσως σε απομόνωση.


Θύμα του κορονοϊού και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Το ανακοίνωσε η ίδια στο twitter.


Όπως είπε η ίδια ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού και έκαναν και οι δυο το τεστ το οποίο βγήκε θετικό και για τους δυο. Όπως είπε ακόμα, δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και θα παραμείνει σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.


Έγραψε επί λέξει η υπουργός Παιδείας: «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».


1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε??!! Δεν σε άκουσε να φοράει τη μάσκα του παντού?? Να του κάνεις κυρώσεις και αν δε συμορφωνετε να το βγάλεις έξω στην αυλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365