Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Πήγε να κόψει ξύλα και βρέθηκε νεκρός

Σύμφωνα με την αστυνομία που εξέτασε το χώρο, αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια ή κάποιο θανατηφόρο ατύχημα

Ένας 49χρονος άνδρας από την Πολύδροσο (Σουβάλα) Φωκίδας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή του Παρνασσού όπου είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα.


Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με το lamiareport.gr, είχε πάρει το πρωί το αγροτικό του για να μεταβεί στην περιοχή, ωστόσο επειδή αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του ανησύχησαν και βγήκαν να τον ψάξουν.


Δυστυχώς οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν, καθώς ο άνθρωπός τους βρέθηκε νεκρός πλησίον του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με την αστυνομία που εξέτασε το χώρο, αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια ή κάποιο θανατηφόρο ατύχημα και όλα δείχνουν ότι ο 49χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια.


Ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365