Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Τρόμος στο Αγρίνιο: Ανδρας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες στο κέντρο της πόλης

Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες στη συνέχεια έτρεξαν προς το δρόμο ζητώντας βοήθεια
Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου κοντά στη Μητρόπολη και συγκεκριμένα στο πεζόδρομο Καραΐσκάκη το πρωί της Κυριακής.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, ένας 39χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γυναίκες σε σπίτι επί του πεζόδρομου. Στο διαμέρισμα εκτός από τις δύο γυναίκες υπήρξε και τρίτη η οποία πρόλαβε κατάφερε και ξέφυγε. Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες στη συνέχεια έτρεξαν προς το δρόμο ζητώντας βοήθεια.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο για αρκετή ώρα επικράτησε και αναστάτωση, ενώ στον τόπο οπού διαδραματίστηκε το συμβάν έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι δύο γυναίκες 39 και 16 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες.


Η 39χρονη έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ η 16χρονη έχει ελαφρύ τραύμα στο χέρι. Ο 39χρονος δράστης λίγο αργότερα συνελήφθη από τις Αρχές.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365