Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Έρχεται επιδότηση για ''μανιτάρια'' στα καταστήματα-Για να κάθονται έξω οι πελάτες

Οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου είναι, κυρίως, τα λεγόμενα μανιτάρια υγραερίου

Το υπουργείο Ανάπτυξης εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει επιδότηση στα μαγαζιά εστίασης για θερμάστρες, προκειμένου ο κόσμος να κάθεται έξω και όσο χειμωνιάζει.



Κίνητρα στις επιχειρήσεις εστίασης, ώστε να προμηθευτούν θερμάστρες εξωτερικού χώρου, εξετάζει να δώσει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Κάτι το οποίο δείχνει ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να βρεθεί τρόπος, προκειμένου να λειτουργήσουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με κάθε δυνατό τρόπο, καθώς ο κορονοϊός «καλπάζει», ειδικά στην Αθήνα.

Οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου είναι, κυρίως, τα λεγόμενα μανιτάρια υγραερίου, που όλοι έχουμε δει να τοποθετούνται ανάμεσα στα τραπέζια, στους εξωτερικούς χώρους των μαγαζιών, για να κάθονται οι πελάτες έξω και όταν έχει κρύο.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που στόχος είναι ο κόσμος να μη συνωστίζεται, και στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων δεν είναι και πολύ εφικτό αυτό, το υπουργείο σκέφτεται να δώσει αυτή την επιδότηση, η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, αναμένεται να είναι της τάξεως του 50% μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365