Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Συνελήφθη καθηγήτρια που αρνούνταν πεισματικά να φορέσει μάσκα!

Της έκαναν παρατήρηση οι μαθητές κι αυτή τους έβαζε απουσία

Στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης οδηγήθηκε μια φιλόλογος που διδάσκει σε επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό. Μήνυση εναντιον της κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου καθώς η καθηγήτρια αρνούνταν συστηματικά να φορέσει μάσκα, ενώ ακόμα και όταν οι μαθητές της έκαναν παρατήρηση αυτή απαντούσε βάζοντάς τους απουσία.


Πλέον, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της φιλολόγου, η οποία φέρεται είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού πέρασε Πειθαρχικό για ανάλογο παράπτωμα.


«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega ο προεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, ενώ ένας από τους μαθητές τόνισε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».


Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κοροναϊού και ιδεολογικά αντίθετη με τη χρήση μάσκας.


«Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κοροναϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» αναφέρει στο MEGA ένας μαθητής του σχολείου.


Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της είναι καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώνεται. Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επιμένει να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατάει ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.


Μάλιστα, σύμφωνα με τους μαθητές όταν της έκαναν συστάσεις αυτή τους έβαζε απουσίες. «Πήγαμε να της μιλήσουμε και μας πέταξε έξω από την τάξη» ανέφερε ένας μαθητής.


Οι μαθητές αναγκάστηκαν να κάνουν αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και πάλι εμφανίστηκε στο μάθημα χωρίς μάσκα. Μάλιστα οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα και έμειναν εμβρόντητοι με την απάντησή της: «Πάρτε μου μάσκαρα».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365