Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ρομά χτύπησαν με καδρόνια δύο αντιδημάρχους στη Σπάρτη!

Οι Ρομά έκαναν παράπονα για προβλήματα που είχαν προκύψει στην λαϊκή αγορά της Σπάρτης

Στο έλεος μιας ομάδας εξαγριωμένων Ρομά βρέθηκαν δυο αντιδήμαρχοι του Δήμου Σπάρτης, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με γροθιές και με καδρόνια στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου κοντά στις Αμύκλες, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να καταλήξει βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο!


Το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό σε βάρος των μελών της δημοτικής αρχής συνέβη όταν μία ομάδα επτά Ρομά ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καπονικολός και άρχισαν να του κάνουν παράπονα σε ιδιαίτερο έντονο ύφος για διάφορα προβλήματα που είχαν προκύψει στην λαϊκή αγορά της Σπάρτης. Εκείνος τους εξήγησε ότι αρμόδιος είναι ο αντιδήμαρχος Θανάσης Καρλαύτης, τον οποίο αναγκάστηκε να ειδοποιήσει να πάει στο σημείο ώστε να λυθεί η παρεξήγηση.


Μόλις έφτασε ο αντιδήμαρχος, πριν προλάβει καλά- καλά να συνομιλήσει μαζί τους οι εξοργισμένοι Ρομά άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με γροθιές και χρησιμοποιώντας ακόμη και καδρόνια! Ο Δημήτρης Καπονικολός που προσπάθησε να τους εμποδίσει, δέχθηκε επίσης επίθεση και σώθηκαν με την παρέμβαση διερχόμενων οδηγών που είδαν τι συνέβαινε και έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο αντιδημάρχους!


Ωστόσο, και οι δύο τραυματίστηκαν από την επίθεση, έχοντας υποστεί εκδορές και πληγές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός τους και μάλιστα ο Θανάσης Καρλαύτης κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Οι άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο όταν πια οι Ρομά είχαν εξαφανιστεί και διενεργούν έρευνα για να τους ταυτοποιήσουν.


Πηγή: protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. Ένα απέραντο τρελοκομείο είναι αυτή η χώρα
    Η συγκεκριμένη ράτσα κάνει ότι της γουστάρει οι πολίτες είναι απροστάτευτοι το είδαμε στην Αριδαία πριν λίγες μέρες που έκλεψαν από νεαρούς μηχανάκια
    κανένας νόμος δεν τους πιάνει οι αρχές δεν ασχολούνται μαζί τους και αν κάποιος πάρει τον νόμο στα χέρια του τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει τον μπελά του, διότι οι νόμοι σε κανονικούς πολίτες ισχύουν και εφαρμόζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365