Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Τζέραρντ Μπάτλερ: Τίτλοι τέλους στη σχέση του έπειτα από έξι χρόνια -ΦΩΤΟ

Μπάτλερ και Μπράουν άρχισαν να βγαίνουν το 2014

Έπειτα από περισσότερα από έξι χρόνια φαίνεται πως ο Τζέραρντ Μπάτλερ έριξε οριστικά τίτλους τέλους στη σχέση του με τη Μόργκαν Μπράουν, σύμφωνα με το People. Το ζευγάρι εθεάθη στη Βένις Μπιτς αρχές του μήνα να φιλιέται δημοσίως.


Μπάτλερ και Μπράουν άρχισαν να βγαίνουν το 2014 αλλά χώρισαν έναν χρόνο μετά. Το 2016 επανασυνδέθηκαν και πήγαν και διακοπές μαζί στο Μεξικό. Από τότε η σχέση τους έμοιαζε άρρηκτη και δυνατή αν και υπήρξαν μικρά διαστήματα χωρισμών όπου ο Τζέραρντ είχε εντοπιστεί να κάνει κάποιες... ατασθαλίες. Στην πρεμιέρα ταινίας του τον Αύγουστο του 2019 η Μπράουν ήταν η συνοδός του όπως και στα Όσκαρ τον Φεβρουάριο κάτι που έδειχνε ότι πλέον ο σταρ είχε ηρεμήσει.

Τον Οκτώβριο του 2017 είχε δηλώσει στο People ότι δεν έχει προσωπική ζωή καθώς έχει βαρύ πρόγραμμα, ενώ παραδέχτηκε ότι αναζητεί περισσότερα σε μία σχέση σημειώνοντας ότι "θα ήθελα να κάνω ένα ή δύο παιδιά, είναι θέμα συγχρονισμού".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365