Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Μαθητές δεν έχουν κάνει ούτε μια ώρα μάθημα γιατί οι γονείς τους είναι αρνητές μάσκας

Στο νομό Ηρακλείου, 35 μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οκτώ της δευτεροβάθμιας δεν πηγαίνουν στο σχολείο

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι εξήντα εννέα μαθητές στην Κρήτη δεν έχουν κάνει ούτε μια ώρα μάθημα τη φετινή σχολική χρονιά διότι οι γονείς τους είναι αρνητές της μάσκας.


Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Μανώλης Μπελαδάκης, διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ν. Ηρακλείου.


Στο νομό Ηρακλείου, 35 μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οκτώ της δευτεροβάθμιας δεν πηγαίνουν στο σχολείο.


Όπως λέει ο κ. Μπελαδάκης, για το θέμα ενημερώθηκε η εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ προβλέπονται και πρόστιμα. Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να μεταπειστούν οι γονείς και να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365