Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Τραγωδία στη Σάμο! Νεκροί δυο μαθητές στο Βαθύ – Καταπλακώθηκαν από τοιχίο

Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι που καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια

Νεκρά είναι τα δύο παιδιά που καταπλακώθηκαν από τοίχο μετά το σεισμό στη Σάμο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.


Σωστικά συνεργεία βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα απεγκλωβίσουν ζωντανά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι που καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια.


Τραγικές είναι οι εξελίξεις μετά τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ που έγινε στην Σάμο. Δυο μαθητές καταπλακώθηκαν από τοιχίο που κατέρρευσε στο κέντρο του νησιού στο Βαθύ. 


Τα δυο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 17 ετών είχαν τελειώσει από το σχολείο τους και περπατούσαν στον δρόμο την ώρα του σεισμού και έπεσε ο τοίχος και τα καταπλάκωσε.


Παρά τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν ζωντανά από τους διασώστες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το σημείο που έχασαν την ζωή τους τα δυο παιδιά ήταν πολύ στενό και πιθανότατα δεν μπόρεσαν να προφυλαχθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365