Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Η συνταγή της ημέρας: Πατατοσαλάτα του σεφ

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Πατάτες 3 τεμ βρασμένες
Αυγά 2 τεμ βρασμένα
Ντοματίνια 5 τεμ
Αλάτι - πιπέρι
Αγγουράκι τουρσί 2-3 τεμ

Για την σος
Μαγιονέζα 300 ml
Κέτσαπ 3 κουταλιές σούπας
Κονιάκ 1 κουταλιά σούπας

Οδηγίες
Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, βράζουμε και  τα αυγά. Ξεφλουδίζουμε τις βρασμένες πατάτες, τις κόβουμε σε μικρά καρέ,τις αλατοπιπερώνουμε και τις τοποθετούμε στο πιάτο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σος μαζί και περιχύνουμε τις πατάτες μας. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αυγά . Τέλος στολίζουμε την σαλάτα μας με τα αυγά ,το αγγουράκι ,τα ντοματίνια και την απολαμβάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365