Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Η συνταγή της ημέρας: Πένες με μανιτάρια

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Πένες 1 κουτί
Μανιτάρια φρέσκα λευκά 500 γρ κομμένα φέτες
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Σκόρδο 2 σκελίδες πολτοποιημένες
Αλάτι
Μπούκοβο
Λεμονοπίπερο 1/2 κουταλάκι γλυκού
Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού
Ρίγανη 1/2 κουταλάκι γλυκού

Οδηγίες
Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σε ένα τηγάνι μεγάλο βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια που κόψαμε σε φέτες. Αλατίζουμε, βάζουμε το λεμονοπίπερο και το μπούκοβο και πριν ολοκληρωθεί το σοτάρισμα προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο να σοταριστούν . Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφού βράσουν οι πένες, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας ώστε να αναμειχθούν όλα τα υλικά μας. Προς το τέλος πασπαλίζουμε με την ρίγανη και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365