Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Στ. Όρλης Υπ. για την θέση του Γ.Γ.: Ο Δήμος αγνόησε τις αρχές διαφάνειας, αξιοκρατίας, χρηστής διοίκησης και σεβασμού

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΛΗ ΣΤΕΛΙΟΥ

Ο Δήμος Αλμωπίας αγνοώντας τις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της χρηστής διοίκησης και του σεβασμού στην διαχείριση του Δημόσιου χρήματος, προχώρησε στον ορισμό Γενικού γραμματέα στον Δήμο Αλμωπίας, με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση.

Ως Υποψήφιος για την πιο πάνω θέση, υποβάλλοντας αίτηση &  πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, καλώ την Δημοτική Αρχή  να υπερασπιστεί την επιλογή της και να δώσει στην δημοσιότητα τον κατάλογο των υποψηφίων ,καθώς και τα βιογραφικά τους σημειώματα, για να μπορούν να κρίνουν οι Δημότες τον τρόπο που διαχειρίζεται η Δημοτική αρχή Τα δημοτικά-δημόσια έσοδα!


Όρλης Στέλιος

Διπλ. Μηχ/γος

δ/ντης 1ου Ε.Κ Αριδαίας

2 σχόλια:

  1. Έχετε απολυτο δίκιο. Στη δημοσιότητα ολα τα ονόματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομικό σύμβουλο έχει από το σόι
    Γραμματεα χωρίς αξιοκρατία
    Συμβουλατορα αμφιλεγόμενο πρόσωπο μηχανικό με άγνωστες προθέσεις
    Κατά τα άλλα ο Μπατσης το καλό παιδί που θα τ τα κάνει όλα αλλιώς
    Απογοήτευση
    Μας διοικούν οι μέτριοι και ίσως ακόμη πιο κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365