Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 29/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τι κόστος μπορεί να έχουν οι τόσο μεγαλεπήβολοι στόχοι σας; Μήπως θυσιάζετε την ατομικότητά σας, στο όνομα ενός ανταγωνιστικού ιδανικού; Με τη Σελήνη σε σύγκρουση με τον επεκτατικό Δία, αξιολογήστε τις πρακτικές σας για να μπείτε στον κύκλο των νικητών.
Αντί να ανταγωνίζεστε με όσους επηρεάζουν την ατμόσφαιρα στον κλάδο σας, προτιμήστε την καινοτομία. Η αυθεντικότητά σας μπορεί να θέσει νέες τάσεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η διάθεσή σας γίνεται πιο ευαίσθητη, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη στο νωχελικό 12ο Οίκο σας, η απλότητα θα βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργειά σας.
Δημιουργήστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα γύρω σας με αρωματικά κεριά, πιείτε χαμομήλι, κάντε έναν ήρεμο περίπατο.
Ακόμη κι αν κάποιοι σας προσεγγίσουν για να συζητήσουν τα θέματά τους, μην θεωρήσετε απαραίτητο να παράσχετε συμβουλές. Αρκεί να τους ακούσετε, με προσοχή και κατανόηση! 

ζώδια σήμερα 29/10 Δίδυμοι

Ανοίξτε λίγο τις κουρτίνες σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ενίοτε το μυστηριώδες και ήρεμο πρόσωπό σας, καθίσταται εμπόδιο για να σπάσει ο πάγος σε κάποιες σημαίνουσες επαφές. Όσο καλοί παρατηρητές και ακροατές κι αν είστε, τώρα πρέπει και να εμπλακείτε στις εξελίξεις. Αφήστε ανθρώπους να μπουν στον κόσμο σας και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ακόμα κι αν είναι άβολες οι πρώτες στιγμές, η ζεστή σας προσωπικότητα θα βοηθήσει να εντοπίσετε γρήγορα τα κοινά σας σημεία! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αφήστε την ουδέτερη ζώνη και πάρτε θέση, αγαπητοί Καρκίνοι! Η προσέγγιση της ασφάλειας δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε αυτή τη φάση. Οι σύμμαχοί σας μπορεί να θιχτούν αν δεν τους στηρίξετε, ειδικά αν εκείνοι το έπραξαν επανειλημμένα για εσάς. Έτσι θα δείξετε και θα δείτε με διαύγεια ποιοι είναι οι δικοί σας άνθρωποι. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν χαρούν με τις αποφάσεις σας, θα σας σεβαστούν για την ακεραιότητά σας!

ζώδια σήμερα 29/10 Λέων

Σας έχουν κουράσει τα συνεχή παράπονα κάποιων, αγαπητοί Λέοντες; Πάψτε να είστε τόσο προσηνείς, γιατί η καλή σας πρόθεση είναι αυτή που τους κάνει να επιστρέφουν. Αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε, πρέπει να τους προκαλέσετε να αλλάξουν οπτική. Πείτε την άποψή σας και μετά αλλάξτε θέμα. Για να υπάρξει εξέλιξη σε οτιδήποτε, πρέπει να το θελήσουν και οι δύο πλευρές!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Το παρελθόν μπορεί να σας εμπνεύσει, αγαπητοί Παρθένοι! Αντί να αποζητάτε συνεχώς κάτι καινούργιο και λαμπερό, μπορείτε να ανανεώσετε κάτι παλιό. Ένα παλιό έπιπλο αλλάζει μορφή, αν το βάψετε ή του αλλάξετε πόμολα. Ρούχα περασμένων δεκαετιών μπαίνουν στο προσκήνιο με λίγες επιδιορθώσεις. Και πέρα από τα αντικείμενα, μελετήστε τη μουσική και τη λογοτεχνία άλλων εποχών. Ό,τι αγγίξετε μπορεί να μετατραπεί σε θησαυρό, γι’ αυτό απολαύστε αυτή την «ανασκαφή»!

ζώδια σήμερα 29/10 Ζυγός

Σίγουρα μπορείτε να δώσετε πιο κομψή εμφάνιση στο σπίτι σας, αγαπητοί Ζυγοί! Έχετε την άδεια του σύμπαντος να ενδώσετε στις πολυτελείς επιλογές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Και θα χαρείτε περισσότερο αν «ζευγαρώνετε» όσα αγοράζετε ή ανανεώνετε: Αναζητήστε στηρίγματα για βιβλία, κρυστάλλινα κηροπήγια, ιδιαίτερα κομοδίνα. Και με τη Σελήνη στον τομέα σας των σχέσεων, μια αυθόρμητη «γιορτή» για δύο είναι επιβεβλημένη… Αν είστε αδέσμευτοι, κάντε τις κινήσεις σας και μπορεί να αλλάξει αυτό το στάτους!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μην βιαστείτε να καλέσετε κάμερες, αγαπητοί Σκορπιοί! Επειδή αδημονείτε να συμβούν κάποια πράγματα, μπορεί να πέσετε στην παγίδα να μιλήσετε πολύ γρήγορα. Υπό το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, σημαντικές λεπτομέρειες μπορεί να αλλάζουν καθ’ οδόν. Καλύτερα εστιάστε στους στόχους σας, εξυπηρετήστε τα φιλόδοξα όνειρά σας και μην αποκαλύψετε τίποτα ακόμη. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και θα διατηρήσετε καλύτερο κλίμα με τους συμμάχους σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μπορεί και να έχετε όλες τις απαντήσεις… Αλλά αν κάποιοι δεν θέτουν ερωτήσεις, ίσως δεν θέλουν να ξέρουν! Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις ή οι συμβουλές σας, δεν πρέπει να παράσχετε περισσότερα από όσα σας ζητούν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτωθείτε βάρη που δεν σας αφορούν. Εξάλλου, όλα κυλούν μόνο όταν ο καθένας αναλαμβάνει αυτά που του αναλογούν. Η αλλαγή είναι μια ατομική εσωτερική διαδικασία!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μειώστε τον ενθουσιασμό και αυξήστε την περιέργειά σας! Όσο κι αν σας χαροποιήσουν κάποια θαυμάσια νέα, μπορεί κάποιοι να μην μπορούν να τα διαχειριστούν. Αντί να τους αιφνιδιάσετε, αφήστε νύξεις για όσα τεκταίνονται. Το μυστήριο και η περιέργεια, θα κάνουν τους άλλους να παρακαλούν για περισσότερα! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αποφύγετε κάθε είδους διαδόσεις και κουτσομπολιά, αγαπητοί Υδροχόοι! Για να μην μπλεχτείτε σε έναν κυκεώνα από φήμες, μην δέχεστε τα πάντα ως άκριτη αλήθεια. Και αν κάτι κεντρίσει πραγματικά την περιέργειά σας, απευθυνθείτε στην πηγή για τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να διαχωρίσετε την αλήθεια από τη μυθοπλασία, όπως και ποιοι είναι αξιόπιστοι ή όχι!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, να μιλήσετε για κάτι που έχει πραγματικά σημασία! Όσο κι αν δεν θέλετε να ταράζετε τα νερά, ίσως κάποιοι να ταλαιπωρηθούν αν δεν το κάνετε. Είναι συνετό να γίνεστε αγγελιαφόροι της αλήθειας. Φυσικά κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί σας ή θα αμφισβητηθείτε… Αλλά η δική σας πρόληψη μπορεί να σώσει μια κατάσταση από την ολική καταστροφή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365