Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 30/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, προσέξτε να μην στηρίζεστε υπερβολικά σε εικασίες! Εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, κάθε μήνυμά σας πρέπει να είναι απόλυτα διαυγές. Διασφαλίστε ότι οι εμπλεκόμενοι – κλειδιά σε ένα εγχείρημά σας, γνωρίζουν όλα τα στοιχεία και πώς μπορούν να το προωθήσουν.
Επειδή κανείς δεν θα σας κάνει χάρες, πρέπει να έχει κάποιο κέρδος από την κάθε διεργασία. Εστιάστε στον κυριότερο στόχο σας και καταβάλετε τον κόπο που απαιτεί η πραγμάτωσή του. Λίγος ανταγωνισμός δεν βλάπτει, αρκεί να αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η λογική μπορεί να συνυπάρξει με το συναίσθημα, αγαπητοί Ταύροι! Να έχετε επίγνωση όσων νιώθετε, αρκεί να τα διαχωρίζετε από τα γεγονότα.
Ένα ουδέτερο τρίτο άτομο θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, για να δείτε τη συνολική εικόνα των όποιων προβλημάτων.
Έτσι θα μείνετε προσανατολισμένοι στην εύρεση παραγωγικών λύσεων. Αν δεν παγιδευτείτε σε «ηθικές», θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Μην μένετε σε εικασίες, ρωτήστε την άποψη και την αίσθηση των άλλων!

ζώδια σήμερα 30/10 Δίδυμοι

Μήπως είναι υπερβολική η ταχύτητά σας με ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτή μπορεί να προσδώσει μια απατηλή έξαψη, αν δεν φροντίσετε να θεμελιώσετε πρώτα μια φιλία! Η πίεση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αντί να σκέφτεστε αν θα υπάρξει μέλλον, εστιάστε στο να απολαύσετε το παρόν και να γνωριστείτε καλύτερα. Η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις, ειδικά αν βαδίζετε σε άγνωστα εδάφη!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Νιώθετε το κλίμα στον εργασιακό χώρο κάπως ερωτικό, αγαπητοί Καρκίνοι; Μπορείτε να παρακάμψετε λίγο την ψυχρή τυπικότητα και να κάνετε πιο φιλικές προσεγγίσεις, αρκεί να μην φτάσετε σε υπερβολές. Μάθετε τι κάνει ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, μετά τα επαγγελματικά του καθήκοντα. Χαλαρώστε πιθανούς πελάτες με λίγη συζήτηση πριν περάσετε στις παρουσιάσεις σας. Αν σπάσετε τον πάγο με διακριτικότητα, θα ενισχύσετε τον παράγοντα της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας!

ζώδια σήμερα 30/10 Λέων

Πραγματικά οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν, αγαπητοί Λέοντες! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, ενδέχεται να σας κάνει απερίσκεπτους στις επαφές σας. Γι’ αυτό αντί να πυροδοτήσετε συγκρούσεις, μετρήστε διπλά τα λόγια σας. Είναι εξαιρετικό να λέτε την αλήθεια, αρκεί να το κάνετε με σύνεση και διακριτικότητα. Αποφύγετε σχολιασμούς και κριτικές, για να μην βάλετε σε κίνδυνο σημαντικές σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Συντονιστείτε με τον ρεαλισμό, αγαπητοί Παρθένοι! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να σας βυθίσει στη σκέψη πρακτικών θεμάτων ή επερχόμενων εξόδων. Αντί να πιέζεστε σε σημείο εμμονής, αφήστε τη μελέτη και περάστε στην πράξη. Αν δεν έχετε κατασταλάξει για τις μελλοντικές κινήσεις, αρχίστε να θέτετε ερωτήματα. Η έρευνα θα σας οδηγήσει τελικά προς τη σωστή κατεύθυνση. Και να θυμάστε ότι δεν είναι απαραίτητο να τα κάνετε όλα σε μία μέρα και μόνοι σας!

ζώδια σήμερα 30/10 Ζυγός

Το πείσμα θα βλάψει μια στενή σχέση σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αν πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός, πρέπει να κατευνάσετε την επιμονή σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, καλείστε να ηρεμήσετε την ατμόσφαιρα για να αρχίσει ένας παραγωγικός διάλογος. Θα σας βοηθήσει αν ακούσετε με προσοχή, για να κατανοήσετε την οπτική της άλλης πλευράς. Ίσως αντιληφθείτε ότι απλώς παρεξηγήσατε ή παρερμηνεύσατε τη θέση του! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μην βιαστείτε να κάνετε άλματα, αγαπητοί Σκορπιοί! Στραφείτε στη δημιουργικότητά σας, για να σκεφτείτε πέρα από το κατεστημένο και να δώσετε μορφή στις ιδέες σας. Βάλτε σειρά προτεραιότητας, για να κάνετε ένα βήμα τη φορά με πιο ολοκληρωμένη μελέτη. Ερευνήστε την πρακτική του ανταγωνισμού, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Η ανταλλαγή απόψεων θα αποδειχθεί τόσο διαφωτιστική που θα σας εκτοξεύσει! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στην κορυφή, αγαπητοί Τοξότες… Αλλά επειδή διακυβεύονται πολλά, μην το παρακάνετε με την πίεση που ασκείτε στον εαυτό σας! Μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα, επιδεικνύοντας τα καλύτερα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Να είστε αυθεντικοί παρά «στημένοι», χαλαρώστε και αναδείξτε το χιούμορ σας. Ο συνδυασμός της επαγγελματικότητας με την χαρισματική φύση σας, θα σας χρίσει γρήγορα νικητές!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Προτιμήστε την αυστηρά επαγγελματική προσέγγιση των θεμάτων σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτή θα αποδειχθεί σωτήρια στρατηγική, σε μια φάση που θέλετε να προχωρήσετε τα δικά σας εγχειρήματα. Αν ενδώσετε στα δράματα των άλλων, ενδέχεται να υπονομεύσετε οι ίδιοι την πορεία σας. Προτιμήστε να κινηθείτε μόνοι επί του παρόντος, για να μην χάσετε την οπτική της ευρύτερης εικόνας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μην δοκιμάσετε καν να κρύψετε αυτό τον «ροζ ελέφαντα» κάτω από το χαλί, αγαπητοί Υδροχόοι! Όλοι κάνουν λάθη κάποιες φορές… Και η αποδοχή των δικών σας είναι η καλύτερη επιλογή, αρκεί να μην μείνετε σε μια τυπική απολογία. Φροντίστε να πάρετε το μάθημα που πρέπει από κάθε συγκυρία, αν θέλετε να βελτιωθείτε στο μέλλον. Αν εντοπίσετε τη διδαχτική εμπειρία, θα είναι πιο εύκολο να κατευνάσετε την αναστάτωσή σας και να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην δαγκώσετε το δόλωμα, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν υπάρχει περίπτωση μόνο να «δοκιμάσετε» έναν απαγορευμένο καρπό, η αδύναμη φύση σας θα επικρατήσει. Επειδή θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τα γεγονότα από τους πειρασμούς, αποφύγετε να πάρετε βιαστικά οριστικές αποφάσεις. Η λιγότερο καταστρεπτική επιλογή είναι πάντα προτιμότερη – και πιο υγιής μακροπρόθεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365