Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Μοσχάρι 1 κιλό σε μερίδες
Πατάτες 6 μεγάλες
Κρεμμύδια 2 μεγάλα τριμμένα
Μπαχάρι 4 κόκκους
Λεμόνι 2
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά της σούπας

Οδηγίες
Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρέας μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι. Βάζουμε τον χυμό από τα λεμόνια, το μπαχάρι, αλατοπίπερο και 1 ποτήρι νερό. Αφήνουμε να βράσει καλά σε μέτρια φωτιά. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Αφού δούμε ότι το κρέας έχει βράσει προσθέτουμε και τις πατάτες. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και οι πατάτες. Πριν απορροφηθεί εντελώς το νερό από το φαγητό, βγάζουμε λίγο από το ζουμί του και λιώνουμε μια κουταλιά αλεύρι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Αυτό θα κάνει το φαγητό μας ναέχει μια ωραία πιχτή σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365