Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ο Χρήστος Παππάς ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να παραδοθεί

Αρνείται να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε

Μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, δηλώνει ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή κάθειρξης των 13 ετών και 6 μηνών που του επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακκουργημάτων για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.


Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Παππάς δεν πρόκειται να εμφανιστεί αυτοβούλως και να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον συνήγορο του Περικλή Σταυριανάκη.


Από την Αστυνομία έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Χρήστου Παππά, αλλά μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365