Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

«Μωρή π@@@, πού είναι ο σουγιάς», φώναζαν στον καθηγητή που μαχαίρωσε σκύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του καθηγητή

Στο εδώλιο κάθισαν χθες οι δυο άντρες που κατηγορούνται για τη βάναυση κακοποίηση σκύλου σε δρόμο της Νίκαιας.


Δεκάδες άνθρωποι, βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια Πειραιά ζητώντας την τιμωρία τους, για τη φρικαλέα επίθεση στον ανυπεράσπιστο Έκτορα, ο οποίος λίγο έλλειψε να χάσει την ζωή του.


Μόλις η δίκη ολοκληρώθηκε για χθες και οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να αποχωρήσουν, οι συγκεντρωμένοι εξαγριώθηκαν.


Άρχισαν να τους βρίζουν και να ζητούν δικαιοσύνη για τον Έκτορα, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε και στο video γίνεται καλύτερα μέρα με την μέρα.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365