Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 7/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μην αρκεστείτε στην εικόνα των πραγμάτων… Ακόμα και μια φαινομενικά καλή συμφωνία, μπορεί να υποκρύπτει παγίδες! Ο λεπτολόγος Ερμής γυρίζει την πλάτη στον απρόβλεπτο Ουρανό, κεντρίζοντας την οικονομική ζώνη σας.
Είναι απαραίτητο να ελέγχετε κάθε πτυχή των συνδιαλλαγών σας, για κρυφές ή άσκοπες χρεώσεις. Να διαβάζετε με προσοχή και τα ψιλά γράμματα, φροντίστε να είναι όλες οι πλευρές διαυγείς ως προς τις προσδοκίες. Με λίγη επιπλέον σύνεση και προνοητικότητα, όλα θα πάνε καλά!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Πάρτε βαθιές ανάσες, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει παρορμητικές ή ανώριμες κινήσεις.
Για να μην κάψετε γέφυρες σε επαφές ή συζητήσεις που θα αποκτήσουν ένταση, μετρήστε ως το δέκα πριν διαπραγματευτείτε.
Δεν αποκλείεται η άλλη πλευρά να σας υπονομεύσει ή να σας θίξει ακούσια, γι’ αυτό μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Κοιτώντας την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, θα είστε πιο αποδοτικοί παρά αντιδραστικοί!

ζώδια σήμερα 07/10 Δίδυμοι

Σίγουρα προτιμάτε την ποικιλία αντί της ρουτίνας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αλλά αν τώρα υιοθετήσετε κάποιες πρακτικές στιβαρής γείωσής σας, θα αποφύγετε να παρασυρθείτε σε λάθος κατευθύνσεις. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε χρονοβόρες ή δύσκολες πρακτικές: Και μόνο να έχετε πάνω σας έναν κρύσταλλο εξυγίανσης της ενέργειας ή ό,τι θεωρείτε γούρι – φυλαχτό, αρκεί. Μην σας έλκει μόνο η εικόνα των πραγμάτων, να αναζητάτε όσα υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, οι σχέσεις σας ενδέχεται να περάσουν από δοκιμασία! Όσο κι αν απεχθάνεστε τα δράματα, θα δυσκολευτείτε να μείνετε μακριά από αυτά: Ο Ερμής και ο Ουρανός συγκρούονται σε μια εριστική όψη αντίθεσης. Εσείς θα θέλετε να κρατήσετε ουδέτερη ή διαμεσολαβητική στάση, για να μην φτάσει στα άκρα μια διαφωνία δική σας ή τρίτων. Και αν οι άλλοι νιώθουν απειλημένοι και επιτίθενται, επιστρατεύσετε τη στρατηγική και την ψυχραιμία σας. Λειτουργήστε με διπλωματική διάθεση και παραμείνετε εστιασμένοι στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων! 

ζώδια σήμερα 07/10 Λέων

Προσέξτε μην βρεθείτε εν μέσω πυρών, αγαπητοί Λέοντες… Ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τα νεύρα τεντώνουν! Μπορεί να σας φορτώσουν στη δουλειά καθήκοντα που δεν είναι δικά σας – αλλά κάποιος πρέπει να τα διεκπεραιώσει. Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, για να μην εκραγείτε από ιδιοτροπίες και ιδιορρυθμίες των άλλων. Η συζήτηση με ένα αντικειμενικό και έμπιστο άτομο, θα βοηθήσει να δείτε τα πάντα αντικειμενικά και να μην πάρετε τίποτα προσωπικά!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ο προνοητικός σχεδιασμός είναι το ατού της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Παρθένοι! Αλλά μια αντίθεση του Ουρανού με τον Ερμή που σας κυβερνά, απαιτεί να είστε σε επαγρύπνηση για ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Έχετε τα φόντα να ελιχθείτε σε ό,τι προκύψει… Ακόμα και να το δείτε ως ευκαιρία να επιδείξετε τη δημιουργικότητα και την καινοτόμα σκέψη σας. Αν κάνετε ένα βήμα κάθε φορά, η επικράτησή σας είναι σίγουρη! 

ζώδια σήμερα 07/10 Ζυγός

Προετοιμαστείτε για έξαρση αρνητικών συναισθημάτων, αγαπητοί Ζυγοί! Το άγχος, η ζήλια και οι φόβοι σας μπορεί να εκτοξευτούν, εξαιτίας μιας σύγκρουσης του εριστικού Ερμή με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Η πίεση θα σας στρέψει να αναζητάτε την κοντινότερη έξοδο διαφυγής ή να εκραγείτε… Για να αποφύγετε κάθε ακραία συμπεριφορά, μειώστε όσο είναι δυνατόν τους στρεσογόνους παράγοντες από το περιβάλλον σας. Και μπορείτε να αντλήσετε στήριξη από άτομα με σύνεση και ψυχραιμία, που θα σας κρατήσουν ισορροπημένους! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Θωρακιστείτε από πιθανές «επιθέσεις», αγαπητοί Σκορπιοί! Μπορεί να υπάρξουν ασταθείς συμπεριφορές γύρω σας, εξαιτίας μιας αντίθεσης του αγχωτικού Ερμή με τον ορμητικό Ουρανό. Ακόμα κι αν κάποιοι αμφισβητήσουν τα σχέδια ή τις προθέσεις σας, διατηρήστε το συνεργατικό σας πνεύμα. Δεν πρέπει να εμμένετε αμυντικά σε θέσεις που δεν γίνονται κατανοητές – άλλα ούτε να στοχεύετε στα ανέφικτα… Καλύτερα να αφήσετε σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις για μια άλλη μέρα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ενίοτε χρειάζεται απλά να παραδοθείτε! Μια αντίθεση του παραγωγικού Ερμή με τον ανατρεπτικό Ουρανό, προειδοποιεί ότι θα είναι μάταιη η προσπάθεια διατήρησης του ελέγχου… Αντί να πιέζετε για συγκεκριμένα αποτελέσματα, καλύτερα να αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων. Δώστε τους δεύτερες ευκαιρίες και θα δείτε όσα ξεπερνούν την επιφάνεια. Η παρατήρηση θα κάνει πιο διαυγή την εικόνα και δεν αποκλείονται κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στην πορεία. Ίσως σας εντυπωσιάσει η παρέμβαση ενός ατόμου, σε σημείο να ενδυναμωθεί η εμπιστοσύνη στη σχέση σας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δεν είναι πάντα καλή ιδέα να βάζετε όλα τα «αβγά» σας σε ένα καλάθι! Αυτό υπογραμμίζει μια αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, που κεντρίζει τη λογική σας έναντι υπολογισμένων ρίσκων. Διερευνήστε τις εναλλακτικές σας, ετοιμάστε ένα σχέδιο Β, βρείτε κι άλλες επιλογές μέσα από τις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα. Όταν αντιληφθείτε ότι υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες πιθανές κατευθύνσεις, θα νιώσετε πιο σίγουροι και ήρεμοι! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Δεν είναι όλα παραδεισένια στο οικιακό σας βασίλειο, αγαπητοί Υδροχόοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του επικοινωνιακού Ερμή με τον νευρικό Ουρανό! Ίσως υπάρξουν σκιές στις σημαντικές σας σχέσεις, αν τελευταία η δουλειά απορροφά όλο τον χρόνο και την ενέργειά σας. Αλλά μπορεί απλά να μην έχετε συζητήσει πόσο πιεσμένοι είστε, επειδή θέλετε να παρέχετε περισσότερα στην οικογένεια. Θα ωφελήσει την οικιακή ατμόσφαιρα, αν αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αποφύγετε τις εικασίες, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να έχετε κάθε λεπτομέρεια στα χέρια σας, καθώς ο Ερμής γυρίζει την πλάτη στον ανατρεπτικό Ουρανό. Με όση καλή πρόθεση κι αν ξεκινήσετε κάτι, μπορεί η ενέργεια και οι εξελίξεις του να μεταβληθούν γρήγορα. Σε καμία περίπτωση μην βιαστείτε να συμφωνήσετε, αν δεν έχετε τα πάντα γραπτώς. Ακόμα και ένα ηλεκτρονικό μήνυμα είναι αρκετό, για να πιστοποιεί όσα έχετε συζητήσει. Και αποφύγετε τον σαρκασμό και τους σχολιασμούς, δεν πρέπει να θίξετε κανέναν άθελά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365