Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 15/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σκέφτεστε να περάσετε μια ρομαντική γνωριμία στο επόμενο επίπεδο; Ο Ήλιος από τον Ζυγό και τον τομέα σας των σχέσεων, σχηματίζει τετράγωνο με τον ασαφή Πλούτωνα. Γι’ αυτό καλύτερα να διευθετήσετε κάποια θέματα προηγουμένως.
Ίσως να αφορούν μια χρονίζουσα διαφωνία, ίσως απωθημένα από την παιδική σας ηλικία που ακόμα κεντρίζουν προσωπικές ανασφάλειες… Δώστε τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται για να επουλωθείτε. Θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι μετά! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μήπως γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας σε θέματα υγείας και ευημερίας; Ο ζωοδότης Ήλιος συγκρούεται με τον φαύλο Πλούτωνα, παρασύροντάς σας σε αχρείαστους πειρασμούς.
Με το υποσυνείδητό σας σε έξαρση, όσα τρώτε είναι λιγότερο σημαντικά από αυτά που «τρώνε» εσάς! Βουτήξτε μέσα σας και ξεριζώστε τα συναισθηματικά ή ψυχολογικά ζιζάνια…
Η αντιμετώπιση των φόβων σας είναι το πρώτο βήμα για να μπείτε στη διαδρομή της ίασης!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε χαρωπή διάθεση χάρη στον Ήλιο στον 5ο Οίκο σας της ευθυμίας. Αλλά μια περίπλοκη συνεύρεσή του με τον κτητικό Πλούτωνα, απαιτεί να μιλήσετε με έναν στενό φίλο ή το ταίρι σας… Ίσως πρέπει να ξεδιαλύνετε μια διαφωνία, ίσως το άλλο άτομο θέλει να σας εξομολογηθεί κάτι. Μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση οι κυκλοθυμίες άλλων. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να τους μεταδώσετε το κέφι σας! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Προέκυψαν οικογενειακά δράματα, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο Ήλιος στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, σχηματίζει τετράγωνο με τον πιεστικό Πλούτωνα. Είναι πιθανό να νιώθετε θυμό ή ένταση για έναν συγγενή, ειδικά μια γυναίκα του στενού σας κύκλου. Όσο μικρό κι αν φαντάζει το πρόβλημα, πρέπει να σκάψετε βαθιά για να βρείτε τι φταίει και να το αντιμετωπίσετε. Μην το υποτιμήσετε ούτε να το αποφύγετε… Αν το χειριστείτε και το λύσετε τώρα, δεν θα σας απασχολήσει ξανά!

ζώδια σήμερα Λέων

Προσέξτε τα λόγια σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο δυναμικός Ήλιος από τον Ζυγό και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, συγκρούεται με τον ύπουλο Πλούτωνα. Θα μπείτε στον πειρασμό να κουτσομπολέψετε, ειδικά αν έχετε μάθει κάτι πικάντικο ή σκανδαλώδες. Αλλά ξέρετε ότι ο σχολιασμός άλλων πίσω από την πλάτη τους, φορτώνει το κάρμα σας με αρνητική ενέργεια. Επίσης, ρισκάρετε να αμαυρώσετε τη φήμη σας ως εχέμυθοι… Βρείτε άλλους τρόπους να προσεγγίζετε ανθρώπους, που να μην θίγουν κανέναν!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η οργανωτική ιδιοσυγκρασία σας λειτουργεί καλύτερα έχοντας σχέδιο, συνήθειες και προϋπολογισμό! Αλλά ένα ύπουλο τετράγωνο του Ήλιου με τον παρορμητικό Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει αντιδραστικούς στην πεπατημένη σας! Ίσως ένας φίλος να σας ζητήσει μια χρονοβόρα χάρη, ίσως να κάνετε παρορμητικές αγορές μετά τη δουλειά. Καμία στιγμιαία ικανοποίηση δεν αξίζει να εκτραπείτε από την πορεία σας… Αυτή η προσωρινή κρίση ίσως υποδεικνύει ότι χρειάζεστε ισορροπία! 

ζώδια σήμερα Ζυγός

Προσέξτε τις ακραίες συμπεριφορές, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον ελεγκτικό Πλούτωνα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε πεισματικά επαναστατικοί, με φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας. Αξίζουν τον κόπο οι μάχες που προκαλείτε; Αν έχετε άλυτες εκκρεμότητες, πρέπει να τις χειριστείτε με πιο διπλωματικό τρόπο. Ο διάλογος θα έχει καλύτερα αποτελέσματα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν ανέχεστε παρεισφρήσεις στο χώρο σας ή να σας θεωρούν δεδομένους! Υπερασπιστείτε αυτές τις θέσεις σας, με τον Ήλιο στη γωνία σας των απώτερων κινήτρων να συγκρούεται με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα. Αν υπάρξει σύγκρουση με ένα άτομο του στενού σας κύκλου, η μόνη αντιμετώπιση πρέπει να είναι το ξεκαθάρισμα. Παραδεχθείτε το λάθος σας, αν αποδειχθεί ότι ευθύνεστε! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι σπουδαίες ιδέες σας είναι σημαντικές και πρέπει να τις διατηρήσετε εφικτές! Ο ζωοδότης Ήλιος στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της ανεμελιάς, σχηματίζει τετράγωνο με τον ασαφή Πλούτωνα στον 2ο Οίκο σας της σταθερότητας. Όλα σας τα μεγαλεπήβολα οράματα είναι εφικτά, αρκεί να τα στηρίξετε σε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Σκεφτείτε τα από όλες τις πιθανές πτυχές και φροντίστε να καταγράψτε τον προϋπολογισμό τους! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Λένε ότι αν θέλετε να καλοπιάσετε έναν Αιγόκερω, του κάνετε του φιλοφρονήσεις για τα επιτεύγματά του. Αν θέλετε να τον εξερεθίσετε, προσφερθείτε να τον συμβουλεύσετε! Ο Ήλιος στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, συγκρούεται με τον ελεγκτικό Πλούτωνα. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας κατευθύνει ή να σας χειραγωγήσει, θα νιώσει τη δυσαρέσκειά σας. Αλλά τα άστρα σας συμβουλεύουν να ακούσετε τι σας λένε οι άλλοι… Ίσως να αντλήσετε πολύτιμα στοιχεία που θα βελτιώσουν την πορεία σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Ο Ήλιος της ανανέωσης συγκρούεται με τον πιεστικό Πλούτωνα, κεντρίζοντας τους τομείς σας της ψυχής και της επούλωσης. Η παρόρμησή σας να παρατήσετε μια δουλειά, μια σχέση ή κάτι άλλο πιεστικό, θα είναι σαρωτική… Και μπορεί να μην σκέφτεστε καν ποιες είναι οι εναλλακτικές σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να εντοπίσετε τη γνήσια αιτία της έντασής σας. Βρείτε από τι θέλετε να δραπετεύσετε, πριν ετοιμάσετε βαλίτσες! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να μπει στον στενό σας κύκλο, αγαπητοί Ιχθύες! Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, με τον εκφραστικό Ήλιο σε τετράγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Αν δεν νιώσετε να εμπιστεύεστε τον άλλο, θα αναρωτιέστε αν αξίζει να εκτεθείτε συναισθηματικά μαζί του. Ίσως να σας απασχολεί και η πιθανή απώλεια από κάποια οικονομική επένδυση. Το βέβαιο είναι ότι σας διέπει ένα δισταγμός, που πρέπει να βρείτε τη ρίζα του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365