Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ο σκύλος που μαχαιρώθηκε στη Νίκαια έκλαιγε όταν συνάντησε τον ιδιοκτήτη του

Η περίπτωσή του συγκλόνισε το πανελλήνιο

Στον ιδιοκτήτη του αναμένεται να επιστρέψει ο σκύλος ο οποίος μαχαιρώθηκε στη Νίκαια με συνέπεια να φέρει σοβαρά τραύματα. Η περίπτωσή του συγκλόνισε το πανελλήνιο.


Όπως περιγράφει στον ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ), Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο Έκτορας συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και ξέσπασε σε κλάματα. 


Αν και δεν ήταν τσιπαρισμένος δηλώνει, όταν αντίκρισε το αφεντικό του κατάλαβαν όλοι ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο αν είναι ο κηδεμόνας του. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος ΔΙΚΕΠΑΖ στην εκπομπή για τα ελάχιστα ποσά που δαπανούν οι δήμοι για τα αδέσποτα ζώα,


Τέλος, άλλη μια ιστορία κακοποίησης ζώου από τις πολλές που δεν έχουν γίνει γνωστές, καταθέτει η Έλενα Σωτηροπούλου, ιδιοκτήτρια του Spine. Ενός σκύλου που κακοποιήθηκε στη Μάνδρα με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στα άκρα του. Τον υιοθέτησε και με πολλή υπομονή, επιμονή και αγάπη κατάφεραν να τον κάνουν να σταθεί ξανά στα πόδια του ! 


Υπενθυμίζεται ότι η δίκη για την κακοποίηση του σκύλου στη Νίκαια αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου και πήρε και άλλη αναβολή για 6 Νοεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365